Вінніпег для українців Канада
-
Підкажіть, в кого є досвід: в перші дні по приїзду чи можна користуватися пакетом інтернету нас своїй карті( польська карта Play-там є пакет інтернету Світ)-чи працює??
-
Після 16.00 жива черга в Бест вестерн. 5 хвилин.
-
Підкажіть будь ласка чи їхав хтось в Канаду зі своїм авто, та як везли?
-
Ок. Дякую
-
Walking clinic
-
Тількі по хелскаті
-
Добрий день, підкажіть будь ласка ця жива черга стосується тільки зміни адреси або можна підійти за SIN і т.д.?
-
У мене було так само. Нічого не добилася від служби підтримки
-
Дякую)
-
Добрий день! Можливо, в когось є контакти, хто може допомогти сьогодні перевезти та підняти на 3 поверх диванчик? Ліфт є, але не ясно, чи пройде в нього диван. Завчасно дякую дуже за допомогу.
-
#робота #манітоба Компанія по ремонту траків і трейлерів шукає досвідченого механіка, за деталями звертайтесь за тел 204-881-7084. Власник розмовляє українською
-
Добрий день! Чи потрібен українцям з CUAET, sponsorship щоб податися на temporary
-
Мені довелось використовувати Київстар, з мене знімали по 50 грн. на добу, але рахує добу за Київським часом.
-
Вітаю. Можливо хтось знає де можна отримати Criminal record check, бо наші волонтери не в курсі. Заздалегідь дякую...
-
А що таке Panjabi Girl?
-
Дівчина з конкретної частини Індії, наприклад як у нас харків'янка.
-
Всем привет Может есть у кого инфо по работе на погрузчике на складе Скидывайте в личку контакты и адрес, чтобы подъехать и на месте устроиться
-
Я ходжу у goodlife fitness
-
Перед цим ходив у planet fitness це такий дівчачий спортзал.
-
Winnipeg police service в Даунтауні
21 Jan 2023, 07:33
6208/89249
4 minutes ago