Вінніпег для українців Канада
-
В великих компаніях по ренту це ок
-
Не давайте. Не вказуйте при заповненні форми.
-
Саме так. В мене на рент було обов‘язкове
-
Якщо поле не обов'язкове, то так. Якщо обов'язкове, система далі не пропустить як я розумію
-
Можливо, я не сперечаюсь. Я не вказувала коли шукала житло. Ні на сайті, ні в паперових формах. Питала в офісі чи можу пропускати це поле, мені казали що можна не вказувати. Якщо вказати то заявка розглянеться швидше.
-
Надаємо допомогу з виїздом чоловіків з України до Європи. Все на законних підставах. Пишіть для більш детальної інформації.
-
Надаємо допомогу з виїздом чоловіків з України до Європи. Все на законних підставах. Пишіть для більш детальної інформації.
-
Доброго дня. Як швидко зазвичай на пошту призодять результати медікал екзам?
-
Якщо все ок, вони не приходять, лікар автоматично їх сам надсилає
-
Шукаю роботу прибирання, помічник на кухні або нянька англійська слабка може хтось щось скинути буду дуже вдячна
-
Хто підкаже,чи є секції одноборств, будь яких, для дитини ? Дякую
-
Selling my audi A4 2012 Clean car fax 184 000 km Full .. for 10900 dollars
-
Продається Dodge Grand Caravan SXT, 3.3l, 2010рік, 319000km, safety, 7 місць -6700$
-
Дуже гарно)))🫶
-
181 Stradbrook Ave, Winnipeg, MB R3L 0J4, Canada (204)400-3992 Don’t Survive Thrive Academy Школа бойових мистецтв, працюють з дітками різного віку. Є сайт, можна записатися для першого знайомства
-
Я брала в суді не в Варшаві.
-
І з цим до Канади? А як на PR подаватися будуть?
-
Вітаю. Чи можна поміняти канадські ( манітобські) права назад на українські?
-
Всім привіт! Ділюся корисними та безкоштовними ресурсами які вам можуть допомогти в Канаді 💙 Тут свіжа добірка різних вакансії, де раді українцям t.me/jobsforukrainian/2034 Безкоштовна консультація - t.me/jobsforukrainian/1923 👈 А тут багато курсів з англійської які були платними, але стали безкоштовними для українців: t.me/korysnostykanal/27
-
PhoneBox що скажете про цього оператора та eSIM?
21 Jan 2023, 07:33
Post 6344 of 87678
about an hour ago