Вінніпег для українців Канада
-
Яка ціна на чоловічі/хлопчачі стрижки ножицями?
-
Спробуйте цю форму надіслати за адресою внизу.
-
fee_subsidy_application.pdf
-
@maria_tonkoshkur , Anna , якщо kindergarten, то це при школі, підготовчий клас, а не садок. В такому випадку шукаєте школу за Вашою адресою і повинні прийняти, якщо переповнена - запропонують іншу. Але це дуже рідко повний день.
-
Усім привіт. Я відразу вибачаюсь за це звернення, але скажіть мені, тут можна попросити про допомогу? Можливо, хтось дійсно не буде стояти в стороні, а зробить крок на зустріч та спробує допомогти. У магазині біля нашого будинку, ми маємо борг за їжу. Місто Моршин, Львівська область. Зараз ми з мамою не працюємо, грошей не було і немає зовсім, тому прийшлось брати продукти в борг. Склалась така ситуація, що гроші потрібно повернути завтра, керівництво чекає звіт,вони там рахуються. Сума не критична, але через затримку дитячих, які я отримую, немає можливості їх віддати. Якщо ви можете допомогти, прошу вас, не проходьте повз.. Продуктів практично не лишилось, щоб знову взяти в борг, спочатку потрібно віддати цей. Дуже розраховую на вашу допомогу, буду вдячна від усього серця усім, хто не лишився в стороні. Мирного неба, бережіть себе.
-
Боже,коли вже вони віддадуть борг🤣
-
Шановне панство. У якому банку краще всього відкрити рахунок, щоб 2000 на кредиткі було? Дякую
-
RBC
-
Ви дивилися на амазоні ? Чи там не оригінал ?
-
По 5
-
яка ціна
-
доброго дня ,друзі пробачте будь ласочка🙏 може знайдется така людина яка зможе допомогти нам с дітками продуктами може хтось фінансово ,дуже тяжко,залишилася.без роботи ,виховую сама 2 хлопчиків ,була б.дуже вдячна
-
🎆Вітаю🙋🏻♀️ 📢Запрошуємо Вас до групи. 📍Майстри Бьюті сфери. ✂️Перукарі. 💅Манікюр. 💆Масаж. 🪒Депіляція,бровіст та інші. 📍Або ви Клієнт та🔍шукаєте собі майстра ⬇️ ▪️Winnipeg t.me/hairnailsbeautyAlberta
-
Підкажіть будьласка садки у вініпегу зі скольки і до скольки працюють? Вдається поєднувати роботу і залишати дитину а садку?
-
Добрий ранок ) 29-35
-
Всім привіт хтось мав опит покупки нерухомості ?
-
Здравствуйте , подскажите пожалуйста, может кто-то себе делал Food certificate, там написано экзамен. Где посмотреть , чтоб подготовиться. Спасибо
-
Добрый день!Посоветуйте пожалуйста хорошего врача для ребёнка-8лет и как к нему записаться на единоразовый приём.
-
Всім привіт👋 Кому потрібні стіки HEETS Вінніпег(зустріч) пишіть в лс
-
Бажаю здоров‘я, шановне панство! У кого є контакти волонтерів в аеропорті Торонто? Дякуюх
21 Jan 2023, 07:33
27 minutes ago