Вінніпег для українців Канада
-
Обращаться к семейному, он направит
-
Нікуди 🤔 а для чого їм повідомляти?
-
Убер ітс вас також подає в деклараціях
-
Так
-
Вже забрали все
-
Чи є в когось Діклофенак? Хочаб одну! ампулу я б придбав
-
Доброго дня! 🌻 💫Мене звати Наталія, я перукар з 16-ти річним досвідом роботи в Україні! Маю ліцензію. 💫Запрошую на чоловічі і жіночі стрижки, фарбування. 💫Працюю в салоні, район Транскона. www.instagram.com/_hairdresser_nataliia_?igsh=ZmdjZTF3MzE1MGdj&utm_source=qr
-
toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/konsulskipitannyav64011ee78127a
-
Хто шукає пилосос для ламінату, продаю дуже класний пилосос-моп + додаю 36 змінних насадок Ми користувалися трошки більше року , ніколи не підводив , працює на акамуляторі, має розпилювач щоб мити підлогу) подивіться це відео і якщо цікаво звертайтесь youtu.be/Okc0XszWO5I?si=XwRTnpp7D__SNhUI
-
Доброго вечора! З 1 травня шукаю на підселення в трикімнатний будинок , жінку - двох жінок. Район Транскона. Ціна 1000 $ , якщо одна людина , 700 $ якщо дві людини плюс комунальні. Кому цікаво пишіть в особисті. Дякую
-
Продам ноутбук Asus x550v Display 15'6 I7-7700HQ RAM 16Gb SSD samsung 256Gb GeForce gtx950m DVD recorder Windows 11 Восени 2024 був вичищений від пилу, замінена термопаста. Із запасом потужності на майбутнє для комфортної роботи, недостатньо потужний для ігор останніх років. Все працює добре, але потребує заміни шлейфу дісплея (~50кад). Зарядний пристрій в комплекті. Причина продажу - поява ноутбука MSI Ціна - 330кад
-
Продам ноутбук Asus x550v Display 15'6 I7-7700HQ RAM 16Gb SSD samsung 256Gb GeForce gtx950m DVD recorder Windows 11 Восени 2024 був вичищений від пилу, замінена термопаста. Із запасом потужності на майбутнє для комфортної роботи, недостатньо потужний для ігор останніх років. Все працює добре, але потребує заміни шлейфу дісплея (~50кад). Зарядний пристрій в комплекті. Причина продажу - поява ноутбука MSI Ціна - 330кад