Вінніпег для українців Канада
-
Доброго дня! Шукаю кімнату в аренду для себе в безпечному районі. На довгий період. Шкідливих звичок не маю. Адекватність, тишу та чистоту гарантую. Розгляну варіанти спільного пошуку та аренди. Будь ласка, пишіть пропозиції в особисті повідомлення
-
Доброго дня! Шукаю кімнату в аренду для себе в безпечному районі. На довгий період. Шкідливих звичок не маю. Адекватність, тишу та чистоту гарантую. Розгляну варіанти спільного пошуку та аренди. Будь ласка, пишіть пропозиції в особисті повідомлення
-
які опції по підключенню швидкість\ціна? ну щоб розуміти чи варте воно того
-
Доброго дня. Шукаю 1 або 2бдр квартиру для себе та сина (9 р.),саблет або якщо вільна вже чи піся 10 травня. Розгляну всі безпечні райони. Дякую
-
Відда єм безкоштовно діванчик і стол зі стільцями. Стол можно роздвинути ще більше( є дощечка посередені
-
Есть Foodbank , Украинский конгресс, Церковь украинская. В Виннипеге голодным нельзя остаться.
-
👍 Спільноти телеграм груп та каналів, чкі допомагають українцям🇺🇦 адаптуватися в Канаді🇨🇦. Приєднуйтеся, якщо збираєтеся до Канади.🌏🇺🇦🇨🇦👇
-
Продам блок живлення, 10$ за штуку
-
Ага дякую
-
Вітаю шановне панство. Проясніть, будь ласка. Питання по кредитній історії. Читав різні поради на банківських сайтах, але не зрозумів. Треба робити залишок не більше 30% на кредитці,чи витрачати не більш 30 відсотків від загальної суми. Пишуть, то так, то так. А як треба? Дякую
-
На Амазані мені сказали що Китай.Мені дали один магазин ,але це суто американський бренд,дорогий.
-
Вітаю! В більшості статей та рекомендацій я бачила те, що не варто витрачати більше ніж 30% від кредитного ліміту. Наприклад, якщо кредитний ліміт 1000, то витрачати ~300 (30%).
-
Думаю, що підробка і мені одна з майстрів так сказала,не хочеться купити підробку за суму як оригінал
-
Як тоді розпізнати чи на амазоні не підробка
-
якщо знімаєте і одразу повертаєте назад, ця дія ніяк не відобразиться у вашій кредитній історії. тобто по факту ви ніби як і не користувались, а це вашу кредитну історію не побудує. про 30% від загальної суми кредитки -це правда
-
Напишіть в амазоні
-
Strong
-
Дякую. Я теж у більшості таке бачив. Але бачив і інше. А можно разово все витратити і через три дні вкласти. Не впливає це на історію?
-
Можно адресу та вартість?
-
Аби точно працював 220V
21 Jan 2023, 07:33
Post 8995 of 87672
19 minutes ago