Вінніпег для українців Канада
-
Клін тайтл це машина яка не була у дтп, а ребулт це машина відновлена після ДТП
-
Я фари полірувала-45$, він також і авто полірує. Мені сподобалось
-
Дякую
-
Дякую. А купляти ребилт авто то дуже великий ризик, чи помірний?
-
клін тайтл це частина історіі авто, це гарне коли вона клін, ще круче коли 1-2 власника, та гаражне зберігання, та мабуть ще священик їздив тільки у церкву на ней. Це все гарна історія авто. а ребілт тайтл - щось трапилось, тотал лосс, аукціон, якись незрузумилий ремонт ще треба розібратись що та як зробили, що після цього не так залишилось та інше. але тайтл не гарантує що стан буде гарний, це лиш один з непрямих маркерів. Насправді тачка може бути клін та вбита нафіг власником який нічого не робив а тільки їздив
-
Я пользуюсь oxio. Тариф выбираете сами, от скорости, самый дешёвый вроде 35+-. Я выбрал за 46, фильмы в 1к смотрю без проблем. При заказе , присылают модем, роутер, кабель, цветные карандаши. В течении недели . Сам все подключил. За реферальную ссылку(могу скинуть) дают по месяцу пользования бесплатно.Без контракта. Будут вопросы, пишите.
-
Приложение для поиска автобуса по номеру остановки, в радиусе
-
Приезжали . Весь дом вышел на улицу. Как обычно и могут с вас взять денег? Нет, не брали
-
Как знать, как знать) везение дело относительное. Тем более в сегодняшних реалиях..
-
Повезло дважды