Вінніпег для українців Канада
-
❗Room for rent ❗ 496 Murray Ave, Winnipeg Wonderful and spacious - Master bedroom, with its own access to the bathroom. Two-storey house with 4 rooms, 3 bathrooms and 2 bathrooms. There is a parking lot + a wonderful yard for grilling and relaxation. 650 per month + $25 internet Security deposit - $300 For men. 204 291 6395 Dmytro
-
Здравствуйте! Требуются несколько людей прибыль в неделю от 630 евро Подойдет в качестве дополнительного дохода или основного Недолгое обучение Подробнее в лс
-
Send nudes
-
Можна мені тільки те, що з дзеркалом?
-
Смешно выглядит, когда знаки препинания не стоят. Требуются несколько людей...)) Бог в помощь)
-
Всім привіт! Хтось тут шукає роботу в маркетингу? У мене є вакансія (працювати на канадійця, я мушу від неї відмовитись, бо отримала іншу пропозицію) (Локація в районі аеропорту) Скиньте мені резюме, якщо ви: ➖Маєте досвід роботи маркетологом (не обов‘язково в Канаді) ➖Розумієте як працює маркетинг і просування в соц-мережах ➖Вмієте знімати і монтувати рілс і тіктоки ➖У вас хороша англійська ➖ Досвід продаж
-
Перехрестя Panet Road і Molson Street. Це недалеко від лікарні Concordia.
-
Всім привіт)) Ми з чоловіком шукаємо сусідів у нову двохкімнатну квартиру ,в якій на даний момент ми проживаємо. Ціна 890$ з усіма комунальними та інтернетом . Квартира повністю укомплектована, вся техніка нова, пральна та сушилка в квартирі. Одна кімната буде ваша з окремою ванною,Чудовий район Garden city, 5 хв пішки до Walmart та хороша автобусна розв'язка. Здаємо з 1 березня. Якщо когось цікавить можу скинути фото в приват.
-
Еще доступен ?
-
Дитячий костюмчик Armani (оригінальний, придбаний в Європі) на хлопчика 18 місяців. 82 см. Стан як новий, дуже якісний. Район North Kildonan. 10 дол.
-
Маю набір Twin (1 fitted sheet, 2 pillowcases, 1 top sheet or flat sheet- точно не знаю:) Можу віддати, кому потрібно. В дуже хорошому стані.