Вінніпег для українців Канада
-
Треба одразу в аеропорту подавати Claim там де Lost and Founds
-
Все правильно,но контракт не обязателен. Мы делали ,когда жили в отеле.
-
Для заміни посвідчення потрібно 2 документа, які підтверджують адресу, це, як правило, хелс кард і войд чек з банку. Обидва ці документи можуть бути на адресу готелю. Цього достатньо для отримання манітобського посвідчення. Але, ви повинні бути готові, що це посвідчення потрібно замінити одразу, як знайдете житло в оренду, тобто адреса зміниться. Ви знов повинні йди до avtopac/мрі і надати їм знов же 2 документа з новою адресою, це може бути хелс кард (нову хелс кард з новою адресоюможете отримати в Бест Вестерн з понеділка по п'ятницю з 16 годин, краще приїхати трохи раніше) а також войд чек з банку (адреса проживання зміюється в додатку банку, для отримання войд чеку треба йти в банк) або договір ренту. Оплату при ПЕРШІЙ заміни посвідчення у зв'язку зі зміною адреси платити не треба. Якщо працівник avtopac чи мрі цього не знає наполегливо розкажить йому, що newcomers from Ukraine не платять за цю зміну. Це типу "акція", одноразова зміна посвідчення безкоштовна. Питайте, якщо що.
-
Всім привіт. Кому щось потрібно перевезти, дзвонить - домовимось. Маю вільний час в будні дні з ранку до 13:30 та субота - неділя весь день. В інши міста Манітоби теж їду. 204-952-1976 Слава. Пишіть - SMS, WhatsUp, Viber, Telegram. (НЕ пишить будьласка в Messenger)
-
Добрий вечір! Шукаю майстра лазерної епіляції! Буду вдячна за контакт))
-
(431) 388-6136 Вікторія
-
Ого 😱. Дякую, зрозуміла 😥
-
Доброго вечора. Таке питання. Може хтось робив зуби. Скільки обійшлося. Страховки від роботодавця покриваючої стоматолога немає. Дякую.
-
Доброго вечора. Таке питання: в аеропорту з донькою 17 років отримали ВП. Офіцеру сказала, що медогляду не робила. Вже в готелі волонтери звернули увагу, що у нас немає обмежень у ВП. Точніше у мене одне обмеження, секс та ескорт послуги 😂, а в доньки взагалі жодного. Ми пройшли медогляд і тепер не знаю чи потрібно нам онлайн подавати на зняття обмежень?! В мене був один алгоритм дій, а тепер розгубилась?!
-
Я також про це думаю. Але є кроки, які повинні зробити по прильоту, тому питаю. Не хотілось би створювати собі зайві проблеми у майбутньому.