UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
В самому листі з foil-less має бути інструкція як її потім вклеїти в паспорт. Але можете це зробити і прилетівши до Канади, якщо немає часу чекати поки тут вклеють
-
Дякую
-
Не треба, головне що ви колись вакцинувались, для Канади терміни давності не важливі
-
Ну в мене вже пройшов рік як я коловся треба заново колоти ?
-
Є ще бустерна доза, але для польоту до Канади вистачить однієї
-
Хто знає вакцина Johnson має термін через який треба знову нею колотися
-
Так. Штраф від поліцейського на найближчій зупинці отримаєте. Або на КПП. Хай хтось піде на піший перехід. Людей в салоні має бути рівно стільки скільки у тех.паспорті авто вписано.
-
Ні, на близьких членів родини довіреність не потрібна
-
Через кризову форму прикріпити другий паспорт і описати ситуацію
-
Добрый день! Для того чтобы сдать на вклейку паспорт 17 летнего сына, нужна от него доверенность?
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, може у когось була така ситуація: Заповнили анкету по внутрішньому паспорту, здали біометрію, апрувнили візу, прислали дозвіл на одноразовий в'їзд. Але поки тривав цей процес - зробили загран паспорт. Щоб вклеїти візу в загран, треба просто відправити загран з дозволом і супровідним листом? Якісь зміни в особистий кабінет треба вносити ? Дякую
-
Добрий день! У мене питання. При подачі заявки на отримання візи(cuaet) не прікріпив другий загран паспорт, але вказав всі свої пресування (з двох паспортів), здав вже відбитки. Підскажіть, що робити, щоб не отримати відмову?
-
Добрий вечір) Хто може поділитися своїм досвідом надсилання паспорту на вклейку у Варшаві?) Як швидко все зробили? І що потрібно вкласти до конверту?
-
29 Липня була біометрія, 1 вересня запит на паспорт
-
Доброго дня усiм. Маю таке питання. Хтось подавав дитину по свiдоцтву про народження по програмi CUAET. На який строк дають вiзу? Та чи э якiсь нюанси? Дякую
-
Proof де? Того шо в офіційних структурах тут явно не в курсі, що програма лише на рік, навпаки, всі очікують збільшення й збільшення
-
Тому скоріше за все останнім часом і видають робочу візу, щоб не вийшла ситуації що віза до кінця дії паспорта, а програма по видачі work permit закінчилася 😅
-
Програма прийнята на рік. Можливо потім продовжують але не факт
-
Де це таке знайшли? Я навпаки чую, що кінцевого терміну немає поки що
-
Всього на рік? Це на офіційному сайті вказано?
21 Jan 2023, 07:36
Post 10965 of 27295
18 minutes ago