UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
В даній ситуації не можу підказати як правильно. Але бачила інформацію зо навіть для новонароджених заповнювали анкету окремо
-
Бажаю вам тільки успіхів, можливо ви везунчик і у вас нормальні білети. Я явно не везучв)
-
А якщо вже зробили заявку тільки батьків, то потрібно зробити окрему заявку тільки з дітьми?
-
Ого, не чула про таке. Що ж, білети ми вже купили, тож залишається тільки перевірити 20.09
-
Ціни дійсно приємні на диво, Але я чула що даний сайт продавав квитки яких не існувало, тому є ймовірність просто витратити кошти.
-
Купили квитки до Монреаля з Варшави (пересадка в Парижі). Сайт kiwi. Там мабудь найприємніші ціни
-
на skyscanner гляньте, знаю що рейси з Франції одні з найдешевших до Канади
-
Добрий день. А хто вже купував квитки на кінець вересня початок жовтня, підкажете на яких сайтах і де найоптимальніший варіант по ціні.
-
Для кожного члена родини робите заяву в одному особистому кабінеті. Тому що, не пам'ятаю точно з якого віку, дітям потрібно здавати біометрію
-
всім привіт хто сидів на карантині в торонто, скільки вийшов готель і як з харчуванням де готували хто з дітьми приїжджав?
-
Написати, що ця людина довіряє отримання свого паспорту іншій людині. Вказати прізвища, номери паспортів, дата, підпис і прикріпити копію паспорта до цього листа людини, яка пише довіреність
-
Добрий день. Вам приходив з візового центру номер для відстеження?
-
Доброго ранку! Підкажіть будь ласка як зробити доверенность у Відні, щоб забрала паспорт інша людина?
-
Тоже интересует этот вопрос)
-
Здравствуйте ! Подскажите пожалуйста , как отследить где находиться ваш паспорт уже с вклеенной визой ?
-
вибачте, а можна посилання або як виглядає стадія розгляду?
-
Діти не здають біометрію, мені не сказали
-
Просто мне и жене письма на биометрию пришли 23.08 , а на ребенка ещё нет. На сколько я знаю мы должны податься в течении 30 дней.
-
Ви можете і по внутрішньому здати, але чи не дадуть вам потім тільки foil-less замість звичайної мультивізи вклеїної в загран, це вже питання
-
Можливості нема
21 Jan 2023, 07:36
Post 11110 of 26729
8 minutes ago