UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
А де відповіді переглянути?
-
docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSecy4520JxFC3gaxalkIfEJc_5W713prS5dnxjoCEQkE_Wv5w/viewform Тут збирають статистику для тих хто шукає де швидше вклеюють По бажанню без збору конфіденційних данних
-
От тепер вітаю )))
-
Вибачаюсь:)
-
В Римі вклеїли за 6 днів від дня відправки до отримання паспорту
-
Можете мене привітати )))
-
Можно обналичить в обменниках
-
В адресе указывается адрес вашего проживания (фактический) на данный момент. Скрин оплаты можно распечатать. Я не распечатывала, но в каждой стране свои нюансы)) Но распечатка с оплатой точно не помешает🙂
-
Тоже интересно
-
Скажіть будь ласка. Кріпту на канадську карту можно вивести і не змусять мене платити податок?
-
Благодарю
-
Можна забирати
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, если пришло письмо о том, что могу выслать паспорт на вклейку, там должен быть, паспорт, письмо о запросе, consent form и оплата за обратную доставку. Хотела узнать, как правильно зополнить consent form не совсем понимаю, какой адрес писать где прописана с рождения или где сейчас нахожусь? И если я оплатила обратную доставку по реквизитам через онлайн банкинг можно ли распечатать скрин оплаты, можно так?
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, что это означает? " Конверт із рішенням для вашої заявки з ідентифікаційним номером відстеження 20220817*********був отриманий від офісу IRCC понеділка 29 серпня 2022 року в Канадському візовому центрі, Канадський візовий центр, Кишинів, і готовий до отримання. Щоб отримати докладну інформацію про місцезнаходження та години роботи нашого VAC, відвідайте наш веб-сайт за адресою: www.vfsglobal.ca/canada/Moldova. Будь ласка, зверніть увагу, що це автоматично створений електронний лист. Будь ласка, не відповідайте на цей електронний лист." Это уже пришел паспорт с визой и можно забирать?
-
Тiльки через курси та iспит
-
В Манітобі українські права міняють на місцеві без іспитів. Категорію дають повну на легкову автівку. Для отримане інших категорій ( трак, мото , інше ) треба закінчити спеціальну школу/ курси
-
В деяких провінціях міняють без іспитів, але точно не пам'ятаю в якій, треба гуглити
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, маю водійське посвідчення категорії CЕ. В Канаді треба щось додатково проходити чи вони автоматично дадуть посвідчення канадського зразка? Дякую за відповіді!
-
Здравствуйте) Кто-то передавал загранпаспорта на вклейку визы в Молдавию ( Кишинёв) через знакомых ? Подскажите, пожалуйста, нужно в конверт положить или просто ? И писать доверенность на документы нужно ?
-
В основному все за свій рахунок, були випадки коли Червоний Хрест заселяв безкоштовно, але то треба уточнювати. Також рекомендую прочитати вам правила цього чату, російською мовою тут не спілкуються)
21 Jan 2023, 07:36
9 minutes ago