UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
На півроку давали і дають foil less візу. Вона для одноразового в‘їзду. По приїзду подаєтесь на звичайну (така процедура). По CUAET візітор віза і дається, але до неї додається ворк перміт, якщо запросити його при заповненні заявки на CUAET.
-
І підкажіть будь ласка можливо чи отримати візітор візу?
-
Підкажіть будь ласка зараз візи дають на скільки? Чуло що лише на пів. року. Хто отримав в останні часи?
-
Задайте конкретне питання з усіма подробицями - розповім без проблем)
-
І потрібно записуватись на подачу паспорта?
-
Підкажіть будь ласка. У Відень можна відправити паспорт на вклейку візи?
-
Через пошту
-
Добрий день Отримала лист запрошення на біометрію, але не бачу жодного вікна у Львові. Підкажіть як забронювати час? Можливо онлайн форма не правильно працює? Дякую і гарного дня
-
Свинорилі вони ТУПІ для них ж ПРАВИЛ немає
-
у Британській Колумбії безкоштовно - або одразу нічого не платишь, або отримуєшь компенсацію після.
-
Здається правила чату не для Вас, чи справа в короткій пам'яті, чи це все-таки скрєпи? Я не вперше пишу Вам
-
Потім запит був дозволити вивезення дитини від батька. Англійською мовою звичайно потрібно надати.
-
Тільки мені надійшов лист на візу. Чекала півмісяця, доньці не прийшов. Я й надіслала її паспорт зі своїм.
-
Я відправляю 2 паспорти свій та дитину. Відправляючи до Дюсельдорфа
-
Будьласка,опишіть як ви робили,не можемо більше чекати,потрібно залишити країну полетю хочь до Германії хочь до Відня бо зараз в африці
-
Доброго дня. Шукаю роботу з можливістю проживання (наприклад ферма та т.і.) для сім'ї з 3 дорослих та 2 дітей (6 і 7 рочків). Порядність та працьовитість ГАРАНТУЄМО!
-
Я робила тиждень як прийшли паспорти.
-
Дякую
-
Нічого не зрозуміло. Може, англійською спробуєте? It's not easy to understand what are you asking about. Could you please try in English? And please...calling me now doesn't characterize you as a decent person 🤬
-
Я из морокко , моя жена украинская мы в морокко Я получил визой Она пока нет Я могу улитеть что бы я нашел квартира и работа пока что они даёт визой ??? Потому что друг меня сказал что агент катороые в аеэрапорт может отказаться и не выпускает
21 Jan 2023, 07:36
Post 1352 of 27272
about 3 hours ago