UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Окрім послуг для іміграції в Канаду щє є дуже багато інших послуг. Я не збираюсь Вам щось доводити, а мою думку Ви не змінете)) думаю розмова завершена, бо цей чат не для цього.
-
Більше ніж впевнена що те саме було б і в Києві і де завгодно
-
Та бо в Києві біо не здають.
-
Ну навіть у Києві немає таких цін.
-
Там где я говорю, взяли 50 грн за 3 листа .
-
О, ви з Італії 🤌🤌🤌
-
Ну, як говориться, не хочеш - йди шукай де дешевше. Мені треба було терміново, бо підійшла моя черга, та з'ясувалось що я забув роздрукувати згоду на обробку біометричних даних. Так що все цілком справедливо.
-
По улице примерно напротив от визового есть канцелярский магазин «Школяр» в первом этаже жилого дома. Там 5грн за листик. Это подсказал мужчина сотрудник визового центра
-
Ви знаєте я дуже поважаю всіх українців, не має значення звідки вони... На відміну від таких "постійно голодних"... В Кишиневі роздрукувати аркуш біля візового центру коштує 2 лея (4 грн)...
-
26 лютого — День спротиву окупації Криму. Сьогодні ділимося віршами та оповіданнями кримських політв‘язнів 👉🏻
-
У Київському аеропорті, пам'ятаю, що чи не 200 грн платила, щоб роздрукували мені сертифікат на ковід
-
Нічого подібного до інших міст. Львів, особливо гнідне місто.
-
В аеропортах по всьому світу все набагато дорожче. З цим не треба порівнювати
-
Дякую
-
Скажіть, будь ласка, а скільки в середньому за часом відбувається вклеювання візи?
-
Поштою до Дюсельдорфу
-
Якщо у когось ще є досвід, поділіться будь ласка🙏🏻
-
А ви де плануєте віддавати?
-
Дякую)
-
Я здавав у Празі, сам відносив і забирав так як тут проживаю. А на все разом ушов рівно місяць від подачі заявки до отримання паспорту
21 Jan 2023, 07:36
Post 15472 of 27282
2 minutes ago