UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Громадо, підкажіть ще, будь ласка, якщо здавали відбитки в країні Європи( та ще раніше під час отримання біометричного паспорту у Україні), то для Канади треба ще раз здавати?
-
Добрий день) мені прийшло повідомлення, що я маю забрати паспорт протягом 7 днів. Хто знає, це робочі дні чи календарні?
-
Це логічно, бо є закордонний паспорт англійською, перекладати національний немає сенсу
-
Можете завантажити свідоцтво про шлюб українське, якщо хочете. Навряд чи вас будуть просити його перекласти
-
Так. І ще там внутрішні паспорти питають. Наскільки мені відомо, ніхто (або майже ніхто) переклад внутрішніх паспортів не робив (у кого книжкою). Ну а у вигляді картки - то там і так вже є англійська
-
Тобто, завантажити потрібно свідоцтво про народження дити та закордонні паспорти? Вірно?
-
Якщо нема куди викинути гроші. В українців його не питають. То якщо хто іноземець, то потрібен доказ, що він/вона у шлюбі з українцем
-
Свідоцтво про шлюб?
-
Якщо сім'я українців, то лише перекладу свідоцтва про народження буде достатньо. Більше ніяких документів (при стандартних ситуаціях) не вимагають. Лише паспорти
-
О, супер! Дякую Бо деякі документи будуть нам передавати з України, то зараз думаю, що і як робити
-
Печатки перекладача достатньо. Нотаріальне засвідчення поки ні в кого не вимагали
-
Чи є якась інформація про повернення чоловіків с Канади до України ? В багатьох каналах публікують новини , про примусове повернення , кто має тимчасовий консульський облік . Чи не буде такого в Канаді , адже cuaet -віза ,а не прихисток?🤔
-
Зі засвідченням?
-
Переводу диплома не достатньо , вам треба буде підтвердить його в Канаді, пройти навчання( яке коштує немало), здати іспити і отримати ліцензію . Тут навіть лікарі не можуть роками працювати за своєю спеціальність , тому що довільно складно и дуже дорого це навчання і отримання ліцензії .
-
Я чекаю на дитину 4й місяць (теж 16)
-
Чепю візу для дитини(16 років) вже 5й місяць
-
Далеко не кожному щастить отримати реквест так швидко. Багато людей чекають 3-4-6 місяців. Особливо на дітей.
-
Та я розумію) але ж прийшов BVL
-
Тю... Я думала ви вже декілька місяців чекаєте. Взагалі дуже рідко реквест приходить за такий короткий час.
-
Так
21 Jan 2023, 07:36
Post 1573 of 27159
9 minutes ago