UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Дякую за інформацію! А чого відправляли саме до Берліна - така схема працює тільки там? І ще питання стосовно перекладу - робили «нотаріальний» чи якийсь спеціфіний переклад чи звиклий просто на папері?
-
Дякую! Тобто тільки паспорти дітей, копії паспортів батьків з візами, копії свідоцтв про народження і свідоцтва про шлюб батьків і то все? І відправка таким же чином, як і звичайно (як було для батьків)?
-
@Tour_agent_Natali займаються доставкою паспортів у Берлін бо там гарна статистика вклеювання віз дітям без реквестів (на підставі віз батьків). Тому і було прийняте рішення відправляти саме туди. Щойно додивився на візах дітей, вказано, що вони були надруковані (вклеєні) у Відні, тому напевне можна по такій самій схемі відправляти паспорти і у віденський візовий центр. Стосовно перекладу документів, то ми замовляли онлайн у звичайному бюро перекладів і отримували пдф файл завірений мокрою печаткою перекладача (НЕ НОТАРІАЛЬНО)! Який просто роздруковувався і додавався до всіх перерахованих документів.
-
Дякую! Я мав таке враження, що діти отримають візу десь через пів року після аплікації, але бачу що ви чекали значно більше. Тож треба мабуть так відправляти
-
Всім привіт, сорі за типічне питання, отримав Паспорт реквест 2 місяці по тому, хочеться оминути мандри з Києва до Львова, як робиться процедура коли ти надсилаєш паспорт по почті у візовий Льова ти напрям до Канади? Вибачте за мою англійську.
-
Львів не вклеює візи. Лише за кордоном. Ми 2-3 рази на тиждень возимо паспорти з України в Бухарест (Румунія) та повертаємо готові назад. Звертайтеся 066 093 04 35
-
Дуже рада шо вм отримали вже візи та більше не очікуєте 😍Рада що допомогла 🙂Дякую за такий відгук 🥰
-
Доброго дня. Заповнювали форму на візу, та не правильно вказали ім'я, пропустили одну літеру. Що робити в такій ситуації, та як здати біометрію. Буду вдячна за підказку)
-
Писати в кризову, звичайно
-
А якщо зробити новий аккаунт та подати нові заявки на всю родину, але цей не видаляти, бо не знаю як зробити. Чи це дурна ідея?
-
А для дорослих так не можна ?
-
Доброго вечору ! Підкажіть , будь-ласка , нам з подругою прийшов лист , щоб ми їхали здавати біометрію. Зараз хочемо зробити запис у візовий центр. Чи може одна з нас зробити запис один на двох , якщо виберемо тут 2 людини ? Чи кожна повинна робити окремо через свій акаунт на цьому сайті ?
-
Щиро дякую !
-
можете записати двох з одного акаунту
-
Ні 🤕
-
Ні тільки дітей
-
Але його беруть тоді, коли ви забираєте паспорт з візового центру Коли віддаєте - непотрібно
-
Як варіант, можете скористатися цим прикладом
-
Ні, це окремий листок, написаний листок. Але в консент форм треба заповнити другий листок також
-
Is there any help for this ? Anyone can help with this ? Any lawyer ?
21 Jan 2023, 07:36
23 minutes ago