UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Freedom 19 cad в місяць, 1.5 gb, Оттава, нарікань за 2 місяці нема
-
Привет
-
Шановне товариство. Чи подавав хтось на вклейку візи, якщо пройшов термін отриманої піврічної фойллес візи?
-
Доброго вечора, підкажіть яким краще мобільним оператором користуватись? В кого найстабільніше покриття по Міссіссога та Торонто? Окреме питання про Freedom. Який досвід користування?
-
Где это можно найти ?🙏🏻🥹
-
напишіть в кризисну форму
-
Доброй ночи ,скажите пожалуйста если ошибка в имени в анкете ,возможно это исправить ?перед биометрией ,благодарю !
-
Сама заявка розглядається вже після здачі біометрії. Можливо вона не зрозуміла коректно, що саме розлядається
-
Є на деяких канадійських сайтах ця інформація. Я вже декілька разів її зустрічала
-
мені сайти з вакансіями не допомогли. я сама писала компаніям, де хотіла працювати. так мене взяли. а з сайтів навіть не звонили
-
Добрий вечір, підскажіть, де краще шукати роботу в Канаді? Можливо якісь сайти вам вже допомогли в пошуках?
-
Чи було у когось таке, що вже більше тижня не приходить ready for collection , після того як прийшло dispatched from IRCC office to VAC (19.12)? Відень.
-
Та ото ж бо, але там дівчина наче бачила якісь дані:)
-
Біометрія окремо не розглядається
-
Теж цікаво звідки інформація
-
у місті Вінніпег потрібен Painter з досвідом роботи #маляр #painter #робота
-
Ця інформація десь є на офіційному сайті?)) дякую))
-
Добрий вечір всім!) Я буду вилітати в кінці марта в Канаду. Може хтось знає, чи я зможу ще отримати допомогу, якщо подам заявку на допомогу десь в кінці марта або на початку квітня?
-
Мова спілкування в чаті — українська, англійська.
-
Вообще не вздумайте показывать моб операторам свой SIN, это противозаконно с их стороны требовать это у вас. SIN номер спокойно получается без номера телефона
21 Jan 2023, 07:36
2311/28263
about an hour ago