UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Ми уже тут, приїхали 22 листопада
-
Тому так довго, вклеїли паспорти за 3 тижні, це з дорогою
-
Ми попали на "сезон" студентів та учнів, вони були в пріоритеті
-
В нас так і вийшло, візи до кінця дії паспортів у всіх В нас з чоловіком до 27 і 28 року, у дітей до 24 і 25 року
-
Ми подавалися у середині травня, а запрошення на відправку паспорту отримали аж у вересні Вклеїли візітор А свекрові подавала 30 листопада, вже на воркер
-
Ворк перміт - дозвіл на роботу, видається і на такі візи, і на такі, без різниці
-
Раніше, до червня, всім видавали візітор. Після червня - воркер Різниця тільки у терміні дії, визітор до кінця дії паспорту, воркер на 3 роки
-
visitor
-
Вибачте
-
Мова спілкування в чаті — українська, англійська.
-
У Вас помилка тільки в тому, що Ви вказали невірний email? Напишіть їм знову і скажіть, що зробили помилку і прохаєте знову записати Вас на здачу біометрії. В мене пройшов термін здачі даних на біометрію і вони мене попрахали знов надати ircc, name, surname and email. Пишіть їм і вони нададуть відповідь.
-
При здачі біометрії можна поміняти дані з помилкою?
-
Пишіть їм як є, що вказали невірно пошту і в тому ж листі напишіть знову свої дані. Я так перезаписувалась, вказала що є вже запис і прошу його перенести, вони запросили знову мої дані, я відправила і мені надіслали нову дату
-
V - візітор Немає різниці це візітор, чи воркер віза Все одно вам в аеропорту отримувати ворк перміт
-
Навіть не знаю, що можна порекомендувати Можете написати на їх пошту, чи можливо надіслати лист запрошення ще раз, оскільки помилково вказали не ту пошту В листі вказати IRCC #, name, surname і правильну пошту Але відправте цей лист з іншої пошти, не з тої, з якої записувалися Бо десь було написано, що з однієї пошти можна записуватися тільки один раз Може цей принцип діє і зі звичайною перепискою Або ще спробуйте додзвонитися до вфс
-
Добрый день , подскажите пожалуйста , как понять какую визу дали , туристическую или с разрешением на работу ? V-1 (visitor) это какая виза? Спасибо
-
Зазвичай приходить лист на пошту, щось типу «у вас є нове повідомлення в особистому кабінеті» У мене так було Но можна і періодично заходити до кабінету
-
І після здачі біометріі приходить лист на почту чи потрібно моніторити в особистому кабінеті інформацію щодо відкриття візи?
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка, я спільно з дружиною зареєструвався на біометрію у Львів через еmail. Вказуючи особисті дані для запису на біометрію зробив помилку у написанні власного email для отримання відповіді. Дружині на її email прийшов appointment letter з датою на здачу біометрії, а мені ні Що робити в такій ситуації?
-
Доброго дня. Чи має хтось досвід здачі паспорту на вклейку візи в Ізраілі? Якщо так, то які терміни? Бо біометрію тут я здала досить швидко….
21 Jan 2023, 07:36
3074/28246
35 minutes ago