UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Я знаю лише, що зняли термін здачи біометрики, а щоб відмінили на вклейку вперше чую... Але... все швидко змінюється....
-
І чи хтось здавав біометрію в Ізраілі?
-
Час необмежений
-
Дякую. На протязі якого часу треба здати біометрію?
-
Перший лист у вашому списку
-
Так
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка, я правильно розумію, третій лист biometric collection letter - це вже запрошення на біометрію?
-
Ми відправляли всі паспорти і дитяч теж поставили візу усім
-
подскажите пожалуйста, почему в заявке написано Work permit application, а не Visitor visa application
-
Доброго времени всем. Может кто то знает когда начнут продлевать загранпаспорт. А то в консульстве постоянно говорят что решение принято но не вступило в силу
-
В анкеті куает завантажували скільки сторінок українського паспорта?
-
Монреаль или Торонто пока не знаем
-
Ребята кто будет в Марте залетать в Ванкувер, отпишите! Планирую туда начинать свою карьеру иммигранта) давайте объединим усилия) и вместе покорим этот город🤓🤌🇺🇦
-
Не везде она катит) иногда не подтягивает к их базе! В в какой город планируете прилететь?
-
Чи можна податися на візу, якшо в дітей закінчується паспорт за 6 місяців
-
Так а за вклейку візи, де що відмінили термін?
-
знаю
-
Тоді вам потрібно обрати університет.
-
CEGEP, произносится /seʒɛp/) — среднеспециальное учебное заведение в Квебеке. CEGEP является сокращением полного французского названия — Collège d'enseignement général et professionnel. Хотя все колледжи в Квебеке разговорно называют CEGEP, только государственные колледжи официально носят это название.
-
Я вчився3и курси на облік і аудит в універі 1 і 4й курс на факультеті облік і аудит в універі 2
21 Jan 2023, 07:36
Post 5792 of 27298
less than a minute ago