UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Пожалуйста😉 Да поправка если дети совсем маленькие и вписаны в паспорт, то можно...у меня сын имеет свой паспорт...поэтому я жду его письма...
-
Дякую за інформацію!
-
Нет так и сказали мне...ждите письмо для сына...а себе вклейте иначе просто истечет срок письма...я вклеила ...и жду уже 1,5месяца письмо для сына...
-
Тобто без листа рішення на дітей, сенсу відправляти дитячі паспорти разом з нашими, немає?
-
У меня подобная ситуация была...вклейте себе Визы...детям уже по Факту...Виза в паспорте действительна 3 года ...письмо 30дней...я уже месяц с Визой в паспорте а сына письмо все еще жду...
-
Згідно офіційного сайту IRCC всі, хто йде по CUAET, звільнені від будь-яких оплат.
-
Доброго дня. Хто може поділитися досвідом, як відбувається сам процесс сдачі паспорта на вклейку у Відні, якщо там немає запису на здачу? Тобто просто в робочий час до них приходиш і віддаеш паспорт?
-
У нас ситуація тупікова( Через тиждень у мене та дружини закінчується термін 30 днів для відправки паспорту на вклейку візи, інакше рішення анулюється. А для дітей з якими разом все заповняли та подавались, рішення немає. І як діяти в цій сутації, невідомо(
-
Записуються тільки на біометрію, на здачу паспорта і на його повернення ні
-
Підкажіть, ви у Відень самі возили, чи відправляли поштою? Я хочу сама завезти документи, чи треба записуватись щоб здати документ у Відні?
-
В мене теж така ситуація я подавав сам, а дружина разом з дитиною, мені та дружині прийшло повідомлення на велейку а дитині ні. Скажіть будьласка то дійсно потрібно до 30 днів відправити паспорт на вклейку?
-
А в мене навпаки, на дитину прийшов а на мене ні)
-
Так подають майже всі бо на дитину реквести не приходять
-
Я мала на увазі , подавати всі паспорти , без листів на дітей. Вибачте , шо незрозуміло написала спочатку
-
І чекати на дітей Бог зна скільки як і ми чекаємо при тому , що паспорта здали вже у Відень, прийшло 2 треки і тиша вже неділю( кризи форми, багато листів на їх імейли , дзвінки)результату не дали, діти не в преорітеті
-
Якщо діти неповнолітні , то листи не надходять. Можна подавати без них.
-
Вітаю! Хто писав critical form, для швидшого розгляду? Як швидко вам відмовили? Чи прискорило це процес? Як швидко після цього дали візу? Дякую!
-
Вітання! Підкажіть будь ласка, можливо у когось була схожа ситуація. Сім‘я, двоє батьків та двоє неповнолітніх дітей. Заповняли онлайн на CUAET, одночасно та в одному аккаунті. Через півтори місяці, батьки отримали лист запрошення на вклейку візи, а по дітях досі немає рішення (вже більше ніж два місяці від дати подачі) ☹️ Як діяти в такій ситуації? Дякую!
-
Монреаль, $235 з особи
-
Де (провінція) здавали і скільки заплатили?
21 Jan 2023, 07:36
6402/27989
10 minutes ago