UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Дякую за відповідь. Але справа в тому, що як раз термін з дитячим паспортом вийшов. Лист надійшов ще 9 грудня, прочитали вже 8 січня. І тепер не знаю чи відправляти, чи куди писати (((
-
Краще відправте паспорт дитини на вклейку, якщо запит вже є. На здачу біометрії відмінили терміни, а з відправкою паспорту краще не затягувати
-
дякую
-
І себе, й дитину
-
якщо я хочу забрати паспорт свій та дитини , то мені робити запис тільки на себе чи ще дитину записувати ?
-
Може, було дві заявки? 2-3 людини вже писали, що в них були анульовані візи через це.
-
Так Можете уточнити в візовому або звернутися в іміграційну службу Програму продовжили в жовтні 2023
-
Пришліть скріном. Чи ви і є той спамер-провокатор?
-
LDNIMMIGRATION@international.gc.ca. може хтось підтвердить?
-
Можна вас перепитати щодо такої чіткої дати - липень 2023. Звідки інфа, першоджерело?
-
А яка імейл-адреса? Натисніть на неї, щоб відкрилася
-
Програма діє по липень 2023 На скріні - фейк, це не прислано з офійної пошти іміграційної служби Справді виглядає як розкачування «вбросу»
-
Якщо зараз такі листи виявляться правдою, то тисячі людей, як ужалені, кинуться купувати авіаквитки. Ну хулі, будь-яка шара рано чи пізно закінчується, треба це розуміти. Куй железо, не отходя от кассы
-
Я розумію, але я щойно отримав свій паспорт від VFS зараз, а через 1 годину надійшов цей електронний лист, чи може це правда?
-
Тобто якщо маю лист - запит надіслати паспорт дитини, то можу чекати поки прийде моя біометрія, і надіслати обидва паспорти разом?
-
Обов'язковий термін у 30 днів відмінили. Він зараз вказаний на сайті лише як рекомендований, а не обов'язковий
-
Хто знає куди звернутися, щоб подовжити термін здачі паспорта на вклейку візи?
-
Схоже на те, що якийсь хлоп просто створив фейк і закинув у цю групу для обмусолювання
-
Якщо це з цієї адреси, то це не фішінг LDNIMMIGRATION@international.gc.ca
-
Електронну пошту навіть полінувались підписати
21 Jan 2023, 07:36
Post 671 of 27270
about a minute ago