UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Нажаль
-
Ага, я просто запитав, бо подумав що якщо особисто подаєш, то вклеюють відразу, але розумію що там також треба чекати
-
Тоді вибір невеликий🤷♀️
-
Немає опції в ящик, сказали або запис або кур‘єром
-
Доречі, тут я питав і багато інших людей на рахунок того, що немає у дітей паспорт ріквеста. Сказали мені, що тут можна подавати дитину разом з своєю анкетою, навіть без паспорт ріквеста для неї. Але потрібно на консеет формі вказати номер аплікації
-
Кажуть особисто приходять і кидають конверт з паспортами в ящик і це швидше. Але все залежить від навантаження
-
Запис на 3 листопада, кур‘єром отримають за день
-
Я у Варшаві, подаю на Канаду по Куает. і для особистої подачі потрібно запис . Сьогодні прийшов без запису - сказали або запис або пришліть кур‘єром
-
Все залежить від того де ви і куди хочете відправити
-
Доброго вечера! Скажіть , хто здавав біометрію в Берліні, скільки часу чекали на підтвердження ?
-
доброго, отримав фойлес візу, ще декілька місяців назад. Відправив 26 вересня паспорт на вклейку. Трек номер не отримав, але прийшов тільки що лист про біометрію, хоча біометрія була підверджена. В чому може бути проблема?
-
підкажіть чи є різниця в плані термінів вклейки візи між особистою подачею та кур"єром?
-
Дякую
-
Так. Еоли я їхала зняли з потягу 5 дівчат через цю проблему
-
я не останнім часом, а в серпні, то рівно 3 тижні
-
Тиждень від «віддав» паспорт до «забрав».
-
6 тижнів
-
Так
-
Чи можна подаватися на Cuaet якщо заповнили грін карту?
-
Питання до знавців ‼️ Коли забираєш паспорт не сам, то маєш дати листочок форми, третю сторінку лише чи всі разом заповнювати ,включно з першою?????
21 Jan 2023, 07:36
Post 7686 of 27298
4 minutes ago