UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
А у Відні це скільки часу займало ?
-
У кожного терміни вклейки індивідуальні. Про Румунію не знаю, але у Відні а середньому найшвидше вклеюють
-
Залежить від провінції. Зв'яжіться з Червоним Хрестом Канади, щоб запитати про допомогу
-
Добрий вечір. Збираємося з чоловіком вирушати до Канади у листопаді. Багато чули, різного. Головне питання, чи є ще можливість два тижні жити безкоштовно. Яка збереглася допомога українцям. Дякую за відповідь
-
Всем привет, подскажите, пожалуйста, если мне поставили визу до 2025 года (до конца паспорта), могу ли я по приезду сделать новый паспорт и попросить вклеить туда визу до окончания паспорта? Или как лучше быть в такой ситуации?
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, вклеїли візу в Румунії, але W1, тобто worker до 25 року, хоча паспорт діє до 30 Не можу зрозуміти що це означає - що я має право на роботу? Чому не visitor? Подружці, яка заповнила анкету так само, вклеїли visitor Тобто віза діє не до кінця дії паспорта? Дуже дякую заздалегідь за допомогу
-
Может кто знает если давать самому паспорт на вклейку визы, сколько это может по времени занять? Собираюсь поехать из Болгарии в Румынию, хочу понять сколько ждать нужно будет
-
Доброго вечора , підскажіть будьласка куди краще відправити паспорт на вклейку , і якщо в польщу ( найближче для мене) , то я ніяк не можу розібратись як відправити гроші за зворотню доставку? це потрібно робити в банку , або через той же приват24 або монобанк можна?
-
Знайшла!
-
Я не чула в Канаді про безкоштовний банківський сервіс
-
А звичайні міжнародні переводи?
-
Друзі, порадьте будь ласка банк, через який можна надсилати кошти на українську карту🙏 Ми відкрили рахунки у Scotia bank, а там немає можливості робити безкоштовні перекази в Україну (у інші країни є😐) В Україну з комісією , причому не маленькою !
-
Дякую
-
Скажіть, будь ласка, як краще вчинити. При заповненні групової (сімейної) заявки, дітям (14 років) у полі "Чи збираєтесь Ви працювати в Канаді" поставили Yes. В особистому кабінеті зараз вказано статус: Work permit application Чи потрібно щось виправляти і як це зробити?
-
Підскажіть будь ласка в Дюсельдоре адресу куди відпоавляти паспорт на вклейку
-
Добридень! Хто летів з Кишинева до Канади, підкажіть через яку авіалінію летіли і де були пересадки? Дякую
-
Я правильно розумію? Мені необхідно сплатити на банківський рахунок суму 47€ для того, щоб візовий центр відправив паспорт назад до мене, роздрукувати цей самий чек про переказ Потім піти умовно кажучи в DHL, вкласти в лист паспорт, чек про оплату зворотної доставки, консент форму, біометрик леттер та паспорт рекуест?
-
Бачила писали, що в будь-який час можна забрати
-
Підкажіть, у Вінніпезі волонтери ще зустрічають? Спочатку на перший час можна буде розміститися?
-
таке у мене є, мені потрібно сплатити та роздрукувати чек потім? ще потрібно буде роздрукувати чек про оплату кур'єрів туди назад?
21 Jan 2023, 07:36
Post 8519 of 27211
5 minutes ago