UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Хто видаляє повідомлення? Це із-за козлячоі мови?
-
6 місяців в кожному календарному році, без можливості офіційно працювати
-
Здравствуйте, питання такий, по visitor візі можна перебувати в Канаді після закінчення дозволу на роботу через три роки? CUAET
-
Всем привет, с какого числа начинается отсчет времени, и какой срок что бы сдать отпечатки ?
-
Паспорта Вже з вклеєною візою.
-
Тому я питаюсь скільки в кого днів виходило на очікування:)
-
Справа в тому, що я знаходжусь за 1000 км від Відню Кожного дня не наїздишся)).
-
Ну просто отсчитайте несколько дней от последнего емейла и если ничего не будет на почте - пробуйте подъехать забрать. Они странно это все шлют- всем по-разному.
-
Просто новые сделали вторые
-
Мені навіть першого авімецоа не приходило (( лише ворк перміт і підтвердження біометрії ...
-
Я сдала 19.09, 23.09 пришёл первый емейл от IRCC об изменении статуса заявки, вчера и позавчера ещё 2 емейла) но не статус вклейки) думаю ехать просто на угад, тк в визовом центре мне так и сказали - если у вас есть возможность- пробуйте приезжать.
-
Відень
-
Підкажіть будь ласка, у вас закінчувались паспорти? Чи ви просто нові зробили?
-
Foil-less visa не приходила, "запрошення паспорта" на вклеювання було.
-
Яке місто?
-
Биометрия в Украине реальна? Или всё разобрали для продажи?
-
Якого числа Ви здавали свої паспорти на вклейку ? Чи отримали вже паспорти назад ? Я здавала 14.09, досі чекаю на лист , щоб забирати. Думаю , чому так довго ....
-
Здравствуйте! Подскажите пожалуйста, может кто знает, если получил визу другой страны уже после подачи заявки на cuaet, нужно ли уведомлять об этом ircc?
-
Добрый день . Подскажите пожалуйста , если я делаю визу сейчас , а планирую ехать после 18 ,надо ли моим родителям заполнять документ для согласия на выезд? Спасибо)
-
добрий день в мене питання хто летів з Італії по SJTD , не було проблем?
21 Jan 2023, 07:36
Post 9087 of 27272
about 3 hours ago