✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Просто хочу зрозуміти як краще зробити дружина з дітьми в Канаді, я в Україні. Як краще і найдешевше: поповнити гривневу карту чи карту доларову (usd)
-
Думаю так, в додатку повинно бути видно
-
По курсу приватбанка грн - cad?
-
Як мені пояснювали то гривнева українська карта краще ніж доларова США, оскільки коли розраховуєшся гривневою, то конвертація йде одразу в канадські долари, а коли доларовою США, то конвертація йде спочатку в гривні, потім в канадські долари
-
Привіт, друзі чи є якісь побічні комісії обмеження при оплаті в магазинах Канади дебетною гривневою картою там типу подвійні комісії грн/usd/cad , чи щось подібне? Дякую
-
А як це взагалі працює, скільки чекати коли мені лікаря оприділять і скільки чекати запису?
-
Як найти сімейного лікаря який мені зможе дати рецепт на потрібні мені ліки ?
-
🤣🤣Окей мужик,як скажеш🤡
-
До чого ця фраза? Ви взагалі вмієте читати? В українських правах до +- 2000 року друга мова була французька
-
Мова йде про українські права,що вони і на укр і на англ
-
А раніше ще була французька
-
за 7 років володіння правами - ніколи не звертав увагу на те, що там є інша мова, дякую 😂
-
Вони двома мовами написані А взагалі можна міняти через дію,сказавши шо нема пластика
-
До речі, для обміну прав переклад не потрібний, вистачить віддати пластик?
-
Дякую:)
-
Так
-
Доброго дня! Права обмінюють в Вінніпезі без здачі тестів і водіння?
-
Доброго дня , чи можливо попасти до зубного по страховці якщо дуже сильна біль ?
-
Дякую
-
Доброго дня! Так. Мають поселити. Ми сьогодні з дочкою прилетіли. Нас зустріли та поселили в готель З нами була родина з 2-ма собаками. Жодних проблем не виникло.
21 Jan 2023, 08:51
1066/24922
about an hour ago