✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Доброго дня! Може хтось знаходив папку з документами на ім‘я Віра Прядко? Орієнтовно загубила її в суперсторі поруч з бест вестерном ще місяці 3 тому, пошуки не дали результату
-
web22.gov.mb.ca/FinePayment/Ticket/Search
-
Трохи є !
-
🤦🏻♂️
-
А так одна операція, яку вже довелось робити тут 2к коштувала
-
Ну в брошурі, яку нам дали в вет. клініці, взагалі написано 3-3,5, це вже я трохи "підправив"
-
Ого, чого так дорого?
-
Кіт це приблизно 2к на рік... Тому перед тим як завести улюбленця, добре порахуйте
-
Доброго вечора.хто може підказати як можна оплатити штраф ПДР? Прийшов лист щастя:)
-
Який гарний котик
-
Ні,кіт не мій А дуже б хотілося
-
це твоє фото на аватарці? 😅
-
Я Ольга Мені 14 років Закінчила курси бейбісіттера Маю сертифікат Можу забирати дітей зі школи, та приглядати за ними Послуги коштують 10CA$/година
-
І здають в оренду
-
Казали ще коло аеропорту і поблизу готелів ще є фірма яка дає оренду, ще є автоспектр, теж можна загуглити, там дешевше, не впевнена чи можна зараз на укр правах
-
Тут продаються машини, автосервіс Українців
-
Нам сподобалось обслуговування, умови і машина була і супер хорошому стану, ще й перед орендою помили і попилососили, а головне що взяли тоді коли треба і на скільки треба. Оренда найменше на три дні
-
200 це якось мало )
-
Віддавати машину треба заповнити до того рівня як брав, а якщо не зміг, то порахують на готівку і відрахують з залогу. При оренді авто фіксують кілометраж до і після, тому існує обмеження на кількість кілометрів , здається не більше 200 в день.
-
500 залог, здається 55 за оренду, ми брали мінівен 7місний
21 Jan 2023, 08:51
about 2 hours ago