✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Добрый день! Ищу людей на удаленную ра6оту! ✅ Обучaю абсолютнo бесплатно ✅ Никаких денeг на перед я не беру ✅ Мой интерес это ра6ота на меня под процент ✅ Сфера-Aрбитрaж Криптовалют✅ Кому интересно жду в лс ⤵️
-
🔞✅ Найди обнаженные фотогpафии и видео любой своей подpуги, если такие фото и видео у нее есть ➡️ @Probiv_Devusheck_Bot ➡️ @Probiv_Devusheck_Bot ➡️ @Probiv_Devusheck_Bot
-
По дії міняють, кажуть що не мають пластику
-
Це як?
-
У мене права в Україні лежать в поліції. Не можу їх забрати)Прийдеться по новій подаватись в Канаді. Незнаю як краще це зробити.
-
Мені потрібно було йти на перездачу екзаменів. Сумніваюсь що вони є в дії
-
Дія?
-
Чи повідомляти їм про існування прав чи змовчати
-
Дуже всі хитренькі😁
-
Так
-
Це типу щоб не вилучили пластик українських прав?
-
Всем привет, идет набор в команду на обучение ➡️ eслu ты хочешь: 💁🏼♀️paзвuватьcя в крuптe; 💁🏼♀️зapaбатывaть от 400$+ в нeдeлю; 💁🏼♀️uметь занятocть со cвободным rpафuком; пuшu в лс ✅
-
Цікаво чи можна буде потім відновити права в Україні, раптом знадобиться
-
Кому треба?
-
Так і треба, знай наших
-
ua.immigrant.today/canada/13531-pnp.htm клікаєте на 'Історію відборів' там видно бал. Вже легше в Британській Колумбії отримати ПР ніж в Манітобі.
-
Потрібен готівковий CAD. 1) Є трішки (приблизно еквівалент 500 cad) безготівкової гривні. Тобто відправлю на будь яку українську картку (курс 26.70) 2) Готівкові близько тисячі US $ останнього зразку (курс 1,37)
-
Ведется набор людей на удаленную работу в сфере арбитраж криптовалют💲! 💰 Возможность зарабатывать от 100$ в день и совмещать с основной работой ✅ Время на ра6оту: 1-2 часа в день ✔️Предоставляем обучение 👍 Гарантированная прибыль уже на этапе обучения 📌 Взаиморасчет по итогам недели Если вы заинтересованы, напишите мне в ЛС
-
Цікаво, а часто так стрибає? Аж 200 балів, так якщо до 1000 дійде, то можна і не пройти…
-
Ведется набор людей на удаленную работу в сфере арбитраж криптовалют💲! 💰 Возможность зарабатывать от 100$ в день и совмещать с основной работой ✅ Время на ра6оту: 1-2 часа в день ✔️Предоставляем обучение 👍 Гарантированная прибыль уже на этапе обучения 📌 Взаиморасчет по итогам недели ⚡️Никаких сторонних бирж, только официальные Если вы заинтересованы, напишите мне в ЛС
21 Jan 2023, 08:51
about an hour ago