Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. ✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦

✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
25.3k Posts 4.0k Posters 46.8k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Karina
    wrote on last edited by
    Доброго дня, Я Каріна, 14 років. Пропоную послуги няні/бейбісітера . Маю сертифікат та досвід, послуги коштуватимуть 10 CAD/за годину. Район Transcona.
    1 Reply Last reply
    0
  • t511168868T Offline
    t511168868T Offline
    Мирослав
    wrote on last edited by
    Дякую, саме про попереднє заповнення декларації я і думав собі.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1153288329T Offline
    t1153288329T Offline
    Anna Usenko
    wrote on last edited by
    Терміново! З 1.06.2023 Здається окрема кімната і окремий санвузол у двох кімнатній квартирі. За адресою: Winnipeg, Daylan Marshall Gate St., новобудова. Квартира дуже затишна, комфортна, сонячна сторона. Велика кухня - студія, гардеробна, пральна та сушильна машини в квартирі, є балкон. Кухня повністю обладнана включаючи посудомийну машину. В будинку центральне опалення з індивідуальним управлінням, дуже тепло, також є безкоштовний тренажерний зал. Район тихий, поруч школа, шкільний автобус забирає дітей з ЖК, поруч магазини та лікарня, супермаркет Walmart в пішій доступності. Для українців не потрібна кредитна історія чи job offer. Всього -850 CAD, у вартість вже включено всі комунальні платежі (вода, електрика, опалення). За деталями прошу звертатись у приват.
    1 Reply Last reply
    0
  • t557273840T Offline
    t557273840T Offline
    Ivan Ukraine
    wrote on last edited by
    #робота вакансії в моїй компанії: recruiting.ultipro.ca/WES5004WCLC/JobBoard/e765749f-ec9a-4c6a-986d-b037c80b4cae/?q=&o=postedDateDesc
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Russian_killer
    wrote on last edited by
    Користувач NekitCrypto, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на уд..") не відповідає мові правил чату.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Russian_killer
    wrote on last edited by
    Користувач RodovskiyCrypto, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на уд..") не відповідає мові правил чату.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Russian_killer
    wrote on last edited by
    Користувач Привіт Я Тут, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Кто поможет на..") не відповідає мові правил чату.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Russian_killer
    wrote on last edited by
    Користувач NekitCrypto, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на уд..") не відповідає мові правил чату.
    1 Reply Last reply
    0
  • t554973367T Offline
    t554973367T Offline
    Валентина Пухната
    wrote on last edited by
    Вибачаюся, то випадково😊
    1 Reply Last reply
    0
  • t1948508768T Offline
    t1948508768T Offline
    ..
    wrote on last edited by
    Спільне проживання в квартирі, 2 кімнати, 3 комори та гарний сад. У мене є власна кімната. Шукаю когось доброзичливого, щоб орендувати другу кімнату. Квартира розташована в красивому районі st Vital, поруч парк, торгова зона, гарні школи . Квартира повністю мебльована, телевізор із великим екраном, диван-ліжко, мікрохвильова піч, усе є. Сплачуючи 790 доларів за місяць, включаючи електрику Інтернет та воду, вам не потрібно більше нічого платити.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Пропоную послуги із викладання англійської мови 🇨🇦 Маю 10-річний досвід викладання та освіту викладача англійської мови + 2 роки проживання за кордоном. Заняття проводжу онлайн та індивідуально. Всі необхідні підручники, матеріали та довідники з граматики надішлю на електронну адресу. Звертайтесь! Вартість - 17$/60 хвилин
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Russian_killer
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • t5654230056T Offline
    t5654230056T Offline
    Настя
    wrote on last edited by
    Усім привіт. Я відразу вибачаюсь за це звернення, але скажіть мені, тут можна попросити про допомогу? Можливо, хтось дійсно не буде стояти в стороні, а зробить крок на зустріч та спробує допомогти. У магазині біля нашого будинку, ми маємо борг за їжу. Місто Моршин, Львівська область. Зараз ми з мамою не працюємо, грошей не було і немає зовсім, тому прийшлось брати продукти в борг. Склалась така ситуація, що гроші потрібно повернути завтра, керівництво чекає звіт,вони там рахуються. Сума не критична, але через скрутне фінансове становище немає можливості їх віддати. Якщо ви можете допомогти, прошу вас, не проходьте повз.. Продуктів практично не лишилось, щоб знову взяти в борг, спочатку потрібно віддати цей. Дуже розраховую на вашу допомогу, буду вдячна від усього серця усім, хто не лишився в стороні. Мирного неба, бережіть себе.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Russian_killer
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Валерия
    wrote on last edited by
    Доброго дня! 🌸Маю питания. Я подалась на візу , здала відбитки, прийшов лист запрошення на подачу паспорту. Як довго паспорт буде знаходитись у них ? Поділіться своїм досвідом будь ласка.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Fedir🇺🇦
    wrote on last edited by
    Доброго дня. В Варшаві це зайняло десь 15 днів. Якщо не поштою відправляти, а самому їхати, а потім забирати - то мабуть було б 10. Пошта в Польщі навіть сама дорога дуже повільно працює. Укр пошта навіть швидше ніж топова з найдорожчим тарифом польська. ————————————- Все залежить від завантаженості центру. В яке місто ви будете відправляти паспорт?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Валерия
    wrote on last edited by
    Дякую за вашу відповідь! Я буду у Лондон На цей лист після здачі біометрії чекала 3 місяці
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Fedir🇺🇦
    wrote on last edited by
    Я після того як відправив їм свій паспорт вже через неділю спамив їх листами на тему "Коли вже вони мені відправлять паспорт назад". Рекомендую писати їм через форму на сайті. Я з такими розмовляв [email protected]
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Валерия
    wrote on last edited by
    Дякую)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Fedir🇺🇦
    wrote on last edited by
    Я думаю що в Лондоні все швише буде тому що, наприклад, моя віза зроблена в Лондоні і її відправляли в Польщу - тому так довго.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags