Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Про це нещодавно писала одна дівчина в Українській Манітобі. В її подруги загинув чоловік і їй треба туди полетіти. Я не можу ручатись за достовірність інформації, але здається все так і є.
-
Продається. 50 CAD. Район Paned Road
-
Ні. Першою ці інформацію опублікувала Оксана
-
А в мене группа церкви є. То там теж писали про цей випадок.
-
Добрий вечір ! Хто замовляв довідку про несудимість з Німеччини ?! Хто ,що може підсказати ?!
-
Я вибачаюсь, але особисто маю людину, яка загинула під Бахмутом, тіло досі не привезли, два місяці пройшло. Все може бути, якщо це правда, то співчуваю.
-
а через дію ви можете зробити без проблем
-
Нет
-
www.facebook.com/100076131125373/posts/pfbid024JvF6c428RfjHkqYGvPkiZ7LzNcbdthwbHCdp2ttLNTfZTn5cgmLATegMwDLzQBml/?mibextid=Nif5oz Завтра играют в мафию на 935 мейн стрит
-
www.facebook.com/100076131125373/posts/pfbid0GMKQAeqpeDwH4aFA7eHUrUL5qCMTyc59Hj8UC4RQ2QvTFskWB2iRjFT4tdKeuCDKl/?mibextid=Nif5oz Приглашают на благотворительную лепку вареников 10 и 11 мая
-
Напишіть хотяб розмір колес
-
Кому потрібні авіа білети по хорошій ціні, звертайтесь @Yulya_Simko Дуже швидко. Та суттєва різниця цін від сайтів, по два чамодани на людину безкоштовно , через неї купували сім'ї та дуже рекомендуємо.
-
26 дюймов скорее всего
-
Думаю, там и на английском можно
-
Написано что только на украинском разговаривают... Мне с моим русским нельзя? 😔
-
Нет, там дискриминируют и будят за русский
-
Спасибо
-
Canada.ca
-
А есть ссылка ?
-
Ребята , у кого карты CIBC ? Подскажите как гасить кредитку , что бы с депозитной перевести на кредитную , то я не могу разобраться
21 Jan 2023, 23:31
Post 108049 of 185910
about a minute ago