Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Всім привіт. Шукаю сусіда/ку, окрема непрохідна кімната в 2 bedroom квартирі, район River ave, шикарна квартира, приємний район, деталі в особисті
-
У мене було так: в листі який прийшов дати було 1 липня 2023 - 30 червня 2024. Коли пішов у відділ Транзит у бібліотеці мені треба було купити іншу картку Пегго, хоча у мене вже була вона. Також запитали чи хочу поповнити, ну я сказав що так якщо це оплата за липень. Кілька днів тому залогувався в свій акаунт Пегго #2 в якому не має жодної ініормації окрім моїх даних, пішов у відділ лотерей щоб перевірити чи буде все ок з 1 липня, мені сказали що за липень треба буде заплатити оскільки картка вже активована у червні 🙈 Краще з тим не спішити
-
підкажіть бюдьласочка, а то я взяв його собі і не хочу ідти( ліньки, а грошеняток би закинув
-
через яякий сайт його поповнити?
-
Дякую, так і думав, логічно. Тільки дорого.
-
Онлайн зручніше ніби то, та багато відгуків, що оплата йде кілька днів, і глючить картка, потім доводиться йти і розблоковувати. Кешом моментально залітають на картку без проблем
-
50$ за місяць не так і дорого
-
А онлайн?
-
Можна поповнити у лотерейних кіосках в торгових центрах, 7 eleven, і тому подібне
-
Rbc или Скоша?
-
@RooslanaZodek
-
Ребята всем привет, подскажите есть сотрудники Scotia и RBC наши ребята? Или может у кото то есть контакты. Спасибо
-
Rbc
-
Добрый вечер. Может кто живет в пет Френдли доме в норс килдонан или сдаёт в субаренду
-
Ребятки, спасибо 🙏🏻
-
Ирина scotia bank, Виннипег Моб.:+1 204-396-6290
-
Поищите по поиску. Может быть кто-то писал ранее
-
Спасибо, буду благодарен если еще Scotiabank кто то подскаже)
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка, влаштовулася на роботу , 3 тижні відпрацювала по 35-40 годин...але на наступному тижні години скоротили ,бо нема роботи ....чи є це фулл тайм у даному випадку?якщо далі буде все норм по 35-40 годин ...просто зараз літо і трохи менше заказів...тому так скоротили...Питання чи підходить ця робота на PR ? Як я буду доказувати свою роботу ,що працюю фулл тайм ? Заздалегідь дякую дуже....бо переживаю, чи треба змінювати роботу
-
В теории как-то проверят эти часы отработанные ?
21 Jan 2023, 23:31
Post 122214 of 186154
about 3 hours ago