Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Всім доброго ранку. Порадьте будь ласка імміграційного консультанта. Може, хтось уже звертався. Заздалегідь дякую. Гарного дня.
-
Должны заплатить ваш дедактбл ( стандарт 200)
-
Добрый день ,может знает кто то где набор идёт на работу ,спасибо?
-
Здається 2 кімнати в будинку 🏠 тільки для дівчат в хорошому і безпечному районі Unisity! Ціна оренди 650 + Hydro. Деталі в приват📲
-
Привет , нет , на адрес отеля не меняют
-
Всем добрый день, ищу временную работу на две недели, начиная с 18 декабря, много чего умею, могу помогать с ремонтом,переезды, на производстве, оператор forklift, оператор lazer, CNC, Если у кого-то есть какие-то варианты где нужен нормальный человек на короткий срок напишите мне в личку пожалуйста 😊
-
Какой у вас опыт? Как с английским?
-
И если честно нет смысла , так как отель временный и когда вы съедите с отеля и арендуете жилье вам прийдется снова менять права и платить снова , и ждать несколько недель
-
Міняють! 100%
-
Доброго дня! Шукаю людину для роботи,з розмовною англійською, в магазин. В лс для додаткової інформації🧑💼
-
Так, тільки з ліцензією ти майже канадієц.
-
Чого б уто. Все міняють.
-
Ще раз плати не треба! Знаю, тому що сам міняв
-
Доброго дня. Виникла потреба у заміні тримача цигарок від iqos, але я щось не бачу зовсім ніяких фізичних магазинів цієї марки на карті. На офіційному сайті нема зовсім ніяких приладдь до IQOS 3.0 Duo, продають лише якусь нову IQOS ILUMA. Де можна офлайн придбати причандалля для старих серій? Дякую за відповідь.
-
Смысл ? Менять на адрес отеля ? Отель это временно
-
Я тоже менял 2 недели назад и платил 40 долларов
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
А якщо умова роботи лиш з канадськими правами
-
При обмене прав нужно заново проходить тесты и фотографироваться?
-
Усім привіт! Можливо хтось збирається летіти в Канаду з України чи Польщі і зможе взяти маленьку передачку(за оплату) , відгукніться будь ласка 🙏
21 Jan 2023, 23:31
14 minutes ago