Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Чого б уто. Все міняють.
-
Ще раз плати не треба! Знаю, тому що сам міняв
-
Доброго дня. Виникла потреба у заміні тримача цигарок від iqos, але я щось не бачу зовсім ніяких фізичних магазинів цієї марки на карті. На офіційному сайті нема зовсім ніяких приладдь до IQOS 3.0 Duo, продають лише якусь нову IQOS ILUMA. Де можна офлайн придбати причандалля для старих серій? Дякую за відповідь.
-
Смысл ? Менять на адрес отеля ? Отель это временно
-
Я тоже менял 2 недели назад и платил 40 долларов
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
А якщо умова роботи лиш з канадськими правами
-
При обмене прав нужно заново проходить тесты и фотографироваться?
-
Усім привіт! Можливо хтось збирається летіти в Канаду з України чи Польщі і зможе взяти маленьку передачку(за оплату) , відгукніться будь ласка 🙏
-
Все правильно. Я маю на увазі смисл поміняти в тому щоб влаштуватись на роботу, тому що на роботі з українськими правами ти нікому не потрібен
-
Нет таким умов при обмене вы отдаете свои укр либо через дию и вам дают временные права с которыми вы можете и должны водить авто
-
Нет просто фото и документы
-
З 1 грудня доступна 3х кімнатна квартира у спокійному районі Peguis. Пральна та сушильна машини в квартирі. 1750 в місяць.
-
По законодательству Канады иностранный гражданин с разрешением на работу имеем право водить авто , работать и т д с правами выданными другим государством в течении 90 дней
-
Я вам розказую реальну ситуацію в чому смисл поміняти. Якій роботодавець підпише контракт на рік якщо ваші права дійсні лише 90 днів і не відомо чи будете мати канадські? А коли на руках є канадські права це все міняє
-
Да согласен ) но я тоже вам говорю о том что не реально поменять права за 2 недели а в тот момент когда вы их получите с отеля надо съезжать на новый адрес ,и опять менять права . Смысл ?
-
Доброго дня. Які документи потрібно для реєстрації на теоретичний тест для водіння?
-
Буду дуже вдячна за вашу відповідь!
-
Смысл в том, что человек уже будет работать. А потом может менять права сколько нужно будет, а с Ваших слов нужно переехать в квартиру и потом ждать еще три недели без работы…..
-
З 1 грудня доступна 3х кімнатна квартира у спокійному районі Peguis. Пральна та сушильна машини в квартирі. 1750 в місяць.
21 Jan 2023, 23:31
about 3 hours ago