Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Здравствуйте, кто арендует таунхаусы, ищу с 15 февраля (+-) новое жилье. Буду благодарна за рекомендации (или ищу дом)
-
Але це не точно
-
В вас рахунок за воду My Utility присилає?
-
Привіт ☺️✨ З ким я ще не знайома, мене звати Алла, я працюю у Wow mobile boutique у Kildonan Place. В нашому магазині вже розпочалась Black Friday🔥 Pixel 7 - 0$/ м фінансування Samsung - S23FE 5$/ фін. і 0$/м лізинг iPhone 11 - 0$/м фінансування Пишіть у дірект (Тільки відкрийте доступ на повідомлення з номерів які не додані до ваших контактів, бо я так я не зможу вам відповісти) Гарного всім дня і вихідних🫶
-
Доброго дня, Скажіть будь ласка чи можу я оформити водійські права, на адресу готелю?
-
Привіт, друзі У мене нові пропозиції на Чорну п’ятницю Надшвидкісний Інтернет за 50 доларів на місяць 1,5 Гіг 1500 Мбіт/с лише за 50 доларів США перші 3 місяці безкоштовно безкоштовна установка безкоштовна активація People who need new internet Moving to new apartment Need internet today Contact me First 3 months Free Black friday deal
-
Так можете, потім просто змінете адресу в MPI.
-
можете
-
Можете, але краще робити вже на більш постійну адресу. Бо після зміни адреси треба буде міняти і платити за нове посвідчення.
-
Нет не угадал
-
Надо не просто изменить адрес а получить новые права с новым адресом
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка швію, що б переробити змійку на пуховику?
-
Тогда вы платили не 40 дол за водительские права. Ну или я немного промазал с месяцем и это сентябрь 😁
-
ми робили підшивку теплих джинсів у гарної швеї Світлани бистро, дешево та гарно www.facebook.com/profile.php?id=100046740132180&mibextid=ZbWKwL
-
Это хорошо !
-
Я в курсе.
-
Что вы имеете в виду , что , я оплатил 35 долларов если быть точным просто округлил . Так как mpi были на страйке то я обратился в autopac
-
Просто замена прав на новый адрес стоит меньше. Вероятно, кроме замены адреса, была сделана и частичная годовая оплата.
-
Меняли 1 неделю назад на смену адреса , сумма такая же.
-
На сайте у них все ещё 10 www.mpi.mb.ca/Pages/licensing-fees.aspx
21 Jan 2023, 23:31
Post 144550 of 185722
about 7 hours ago