Winnipeg for Ukrainians - chat
-
В Белоруссии
-
Закрывают на 12 суток в Польше
-
Привіт усім, хтось повертався з Канади у Польщу? Маючи статус УКР. Чи все добре пройшло?
-
А что может случится ? Выгонят вас? Или наругают? Если есть действующие документы то никаких проблем не будет
-
Круто, я сподіваюсь ви нею скористалися🤝. А якщо серйозно, можливо хтось їхав з Канади у Польщу, за 30 днів я знаю, буду вдячний за відповідь))
-
Эта услуга входит в те 12 суток
-
Бесплатно к границе Украины довозят
-
Клас))
-
Через це і питаю)) Вдячний за відповідь🤝
-
Здається трьох кімнатна квартира з 1 квітня , 181 Balmoral -знаходиться на західному Бродвеї поруч з лєджислейтів, контракт на рік , вода та опалення включно , пет френдлі , лєндлорд дуже лояльний до новоприбулих не потребує історії оренди та пруфів наявності праці, дэмедж депозит -пів місячної оренди . Місячна оренда - 1800 Онлайн тур квартири: tour.metareal.com/apps/player?asset=65e0ebb2-1f86-4558-93a9-eff9ae257869
-
До Фарго 350 км. Можно туда в Костко съездить 😁 Реально - в Миннеаполисе есть красивые места посмотреть, но лучше летом и туда 8 часов...
-
Доброго дня підскажіть будьласка може хтось має чи навчається у людей англійської мови
-
Порадьте куди можна звернутися для допомоги заповнення налогової декларації
-
продаю меблі дешево. тільки самовивіз. кухонний скляний стіл із 6 стільцями 100. комп'ютерний стілець 50. комп'ютерний стіл 20 . матрац королева 50 . два дивани, журнальний стіл, барне стільце та табуретку дерев'яну віддаю безкоштовно.
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
181 balmoral
-
А какой район?
-
Какой остроумный . Только журнальный стол продается.
-
Ps контролер по чем ?)
-
Ну что ж только в Костко? Там ещё можно хорошо сделать полное медицинское обследование, специально для скучающих за платной частной медициной 😜
21 Jan 2023, 23:31
about 2 hours ago