Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Там оформляют новые хелс карты, но не переоформляют старые на новый адрес. Информация есть на официальном сайте Манитоба гавермент
-
Примерно через две недели
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, через скільки часу після подачі налогової декларації приходять кошти на карту?
-
Дякую:)
-
Добрий день усім. Якщо я отримаю новий ворк перміт то старий буде анульований?
-
После получения нового
-
Ахах тому що він буде отриманий після June 2023😀
-
Дадите новый при получении С обучением нужно получать отдельно на обучение, как я понимаю
-
Цікава двіжуха
-
А як буде з роботою на якій я працюю та навчанням яке записано на старий ворк перміт? Не знаєте?
-
В готелі до волонтерів запис тут app.acuityscheduling.com/schedule.php?owner=27267098
-
Здравствуйте. А как записаться на аппойтмент? Можно позвонить или надо приходить?
-
Привіт всім, шукаю на короткострок кімнату з 13 березня до 15 травня. Працюю. Шукаю спокійний район. Відкритий до пропозицій. Дякую.
-
Онлайн. Ссылку дали выше
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, хто оплачує воду через CIBC банк, як добавити компанію в застосунку
-
Не знаю как конкретно в CIBC, но во всех банках приблизительно одинаково: Ищите "pay bills" , и там "add payee" Должен быть поиск среди возможных вариантов - что-то вроде city of Winnipeg water/eau
-
Це опшионал, тобто необязательно. Напишите "Иванов" и "за воду"
-
Номер Я знаю, от що написати в перших двох рядках?
-
Это для вашего удобства - обновите это так как вам удобно, чтоб легко запомнить. Или не пишите ничего в nickname
-
Привіт! Підкажіть, чи буде хтось найближчим часом їхати до манітоби з Онтаріо? Дякую!🙏🏻
21 Jan 2023, 23:31
about 3 hours ago