Winnipeg for Ukrainians - chat
-
А як можна результати передати їм ?
-
Медосмотр для Канады можно пройти в клиниках по всему миру
-
В течении положенных 90 дней не сдаст? Ну тот документ, который на руках, врядли аннулируют, его по базе не пробивают же нигде. Но вот с получением нового или при подаче на ПР возникнут вопросики…
-
Вони хочуть щоб ви запомнили той лист та відправили їм. Ми так три листи проігнорували і картку заблокували. Місяць знадобилося щоб розблокувати
-
Дякую )
-
Все просто: для покращення кредитної історії розраховуєтесь кредиткою, для покращення дебітової історії - дебітовою.
-
А які переваги дає покращення дебітової історії? Дякую.
-
Такої наче немає, в банку би розказали
-
Если в Украине, то зависит как давно и что за статья
-
Ну если статья в Канаде то врятли
-
криминальная
-
А по какой статье?
-
можливо отримати пр з судимостью в канаді?
-
спс,большое
-
Как минимум будут долгие задержки и разбирательства
-
тоисть офицер-консул откажет в подаче на пр
-
что правда нету больше варьянтов легализоваться?
-
Доброго дня, перепрошую що можливо не по темі але де ще запитати я не знаю. Працюю в Вінніпезі в будівельній сфері , на жаль за деяких причин праці немає і керівництво каже сидіти вдома невизначений час, або знайти тимчасово інше місце і якщо забажаю то можу повернутися потім, коли вже буде праця. Але я не знаю що буде краще для мого майбутнього PR - змінити місце праці (навіть якщо тимчасово) чи податись на Unemployment Insurance і якось перечекати пару місяців. Сусід питав у канадців на роботі, і ті кажуть що краще податись на UI тому що якщо я почну працювати зараз в іншому місці то мені буде потрібно акумулювати бали PR з самого початку
-
Добрый день, продам MacBook Air M1 8/256 GB, 92% ёмкость аккумулятора. С первого дня на экране защитная пленка, состояние корпусу идеальное. Английская и русская раскладка. Цена 800$.
-
Всем привет) Подскажите пожалуйста, жду паспорт новый. Когда подавал документы, сказали что придёт до закордонної дипломатичної установи а написано что прибув до дипломатичної установи. То есть разницу нет? Спасибо за помощь)
21 Jan 2023, 23:31
Post 158445 of 185867
7 minutes ago