Winnipeg for Ukrainians - chat
-
А за какое время до окончания визы нужно это сделать? И имею ли я право продолжать работать и находится, в ожидании визы?
-
В любое время до окончания work permit, можно жить и работать в Канаде
-
підкажіть, будь ласка, чи можна в обміннику валют в Вінніпезі за допомогою карти монобанк купити канадський долар? чи це працює тільки cash?
-
Вроде да
-
А я никогда не обладал Мангекью Шаринганом
-
в любом банкомате можно снять?
-
Вы можете снимать в банкомате наличку с Украинской картой. Просто есть ограничение 400 долларов вроде
-
А в RBC дают уже на год бесплатный счет? Мы сейчас в отделении. Раньше на два давали вроде бы.
-
На год только
-
Добрий день, здам двокімнатну квартиру в саблет.район корідон і осборн, 1293+hidro. Всі питання в особисті повідомлення.
-
В сібс на 2
-
На рік
-
Доброго дня. Можливо хтось знає і підкаже де можу знайти інформацію:: потрапив в ДТП, авто я думаю ремонту не підлягає, тепер з дружиною в емерженсі( вроді все добре), клейм відкрили, питання таке: які тепер наші дії і чи потрібно йти до юриста або ще щось??? Дякую за допомогу
-
Если выезжать в рбц сказали закрыть можно только чекинг, якобы он платный, а сейвингс и кредитку оставить
-
Доречі "помойка" надрукувала правду...
-
Надеюсь, ничего серьезного в плане ушибов/переломов. Вопрос - зачем юрист в этом случае? Для чего конкретно?
-
Конечно, когда это идет с линией партии и пропаганды, почему б и нет
-
Авто нове, в кредиті, великий перший внесок, ньюансів по відшкодуванню і як це все відбувається я не знаю, тому і питання, можливо хтось мав таку ситуацію або якісь знайомі, або знає. Дякую
-
Друзі, приєднуйтесь до дружньої команди волонтерів Harvest Manitoba! Якщо у вас є бажання допомагати та трохи вільного часу, щоб бути волонтером Harvest Manitoba, заповніть нескладну заявку за адресою app.betterimpact.com/Application/MobileVolunteer?OrganizationGuid=8a6223c7-0aca-4a41-bd67-34f62233af38&ApplicationFormNumber=1 Якщо виникнуть будь-які питання з волонтерства та реєстрації, звертайтеся, буду намагатись відповісти
-
Так
21 Jan 2023, 23:31
about 2 hours ago