Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Кто тут искал трейл? Вот, Top of the World, небольшой красивый трейл. Годится пешком или на горных велосипедах. На фото – вид с самой верхней точки.
-
Привіт усім! Організовуємо безкоштовний онлайн ВОРКШОП для дітей 5-17 років з 10 напрямків програмування та 3д моделювання 👉 Java😎 - створення ігор Python🐍 - створення додатків Web(HTML,Css, JavaScript)🧩- створення сайтів Blender - 3D моделювання🏠 Scratch 🐱- сотворення ігор та мультиків Unity🏙️- створення професійних ігор Roblox 👾 - створення ігор та ігрового світу Digital Art 🖼️ - Фотошоп та відеомонтаж Та багато іншого🫣 Буде цікаво і новачкам, і дітям з досвідом😎 Для запису залиште плюсик в особистих + +380634031564 (Telegram, Viber, WhatsApp)
-
Добрий день хтось знає про церкву де збираються діти по суботах
-
Вітаю, є Слов’янська церква, за адресою 99 Turner Ave, Кожну неділю на 11.00 є зібрання, а для молодших діток є Недільна школа, а також для молоді різного віку через суботу є вечірнє зібрання.
-
Продам усі ці речі, в лс можу скинути додаткові фото, заміри та ціну
-
Вітаю🙌🏻 Запрошую до себе на танці дорослих та дітей (від 6 років)💪🏻 Перші показові тренування відбудуться: 📆 14 жовтня 📍 388 Donald Street 💰 безкоштовно Я у танцях більше 12 років, вивчала близько 15-ти стилів сучасних напрямків. Маю 5 років тренерського досвіду, чемпіонка України з групових танців, являюсь суддею асоціації сучасного та естрадного танцю України, виховала немало чемпіонів🏆 Чекаю всіх бажаючих, щоб ділитися своїми знаннями та здібностями🙂 ✍🏻Усі питання з приводу подробиць пишіть у приватні повідомлення або дзвоніть
-
Привіт! Якщо хочу перефарбувати авто в інший колір.Треба повідомляти в мрі? Робити дозвіл чи документи? Дякую!
-
Доброго раночку Хто може порекомендувати де можна поставити левел кіт і потім зробити розвал?
-
Підкажіть будь ласка чи можна у Вінніпезі десь купити українське вино чи коньяк? Знаю є пиво
-
www.geminimed.ca/our-team/ в этой клиники два новых доктора набирают себе пациентов, может кто ищет себе семейного доктора в районе 735 Pembina Hwy.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, скільки часу займає вклейка нової візи у новий паспорт дитини в Манітобі?
-
Водка Немиров есть 😊
-
Продам 100$
-
Підкажіть будь ласка де можна зробити print на чашку для подарунка
-
2 барних стільці 65$ Стіл 30$ Диван (є дефект) 25$ Стол та 4 стільці 100$ Усі питання в пп, самовивіз, зроблю знижку якщо зможете забрати все) район Birchwood
-
Спасибо за сообщение. Ни в коем случае не хочу сказать что либо плохое, но повеселило имя одного из докторов: Dr. Ebun Odufuwa
-
Доброго дня. Чи дають ворк перміти в аеропортах якщо віза була отримана на початку 2023 року?
-
Вітаю, можливо хтось хоче своїм дітям пацючків домашніх? Віддам 2х пацючків( хлопчики сірий і сіро-білий) з гарною кліткою.
-
Привіт , гайз ✌️ Займаюсь ремонтом телефонів, ноутбуків та планшетів в місті Вінніпег. Роботу виконую швидко та якісно за приємними цінами. Займаюсь ремонтом телефонів , планшетів та ноутбуків. 8 років досвіду роботи в сервісному центрі. Виконую різного типу ремонти: ремонт пристроїв, які перестали вмикатися після падіння, попадання вологи ;апгрейд ноутбуків , які повільно працюють🦖; заміна дисплеїв, акумуляторів🔋, чистка ноутбуків💻, заміна термоэлементів та встановлення програм 📂, програмний ремонт телефонів 🔐 , прошивка💥💥💥 Звертайтесь у дірект або дзвоніть - 431 990 49 24 😉 Мови обсл. - УКР/РУС/ENG Знаходжусь у Вінніпезі, район The Courts of St James Телеграм - @Remont_Telefoniv_Winnipeg #ремонт телефонів #екран #ноутбук
-
Доброго дня. Дайте контакт людей ,які займаються ремонтом комп'ютера. Дякую
21 Jan 2023, 23:31
29 minutes ago