Winnipeg for Ukrainians - chat
-
5сли он скрылся с места ДТП, то вы открываете клейм " хит енд ран". Заплатите личное участие по вашей страховке. Из плюсов, на страховку в будущем не повлияет, и машину восстановят.
-
🗓️ 8.03 (Субота) Святкування Міжнародного дня жінок! 🌸✨ ⏰ 9:00pm - 2:00am 🌟 Головна вечірка на честь прекрасної половини людства! 🌟 Запрошуємо всіх на особливу ніч, присвячену чарівним, сильним і неперевершеним жінкам! Цей вечір буде сповнений яскравих емоцій, драйвової музики та святкової атмосфери. 💃 Дівчатам вхід безкоштовний до 10:30pm! 🕺 Чоловікам — $15 (готівка) 📍 441 Main St. — Diablo Club 🎧 Line-up: 🎧 DJ Artemenko 🎧 DJ Noise ✨ Приходьте святкувати разом із нами! Це буде незабутня ніч! 🎉
-
Доброго вечора! З 1 травня шукаю на підселення в трикімнатний будинок , жінку - двох жінок. Район Транскона. Ціна 1000 $ , якщо одна людина , 700 $ якщо дві людини плюс комунальні. Кому цікаво пишіть в особисті. Дякую
-
Здається великий бейсмент. Район Old Kildonan. Є гараж + паркомісце спокійний район. Кому цікаво можу скинути відео
-
Всем добрый вечер 🌆 порекомендуйте пожалуйста контакты сто хорошего специалиста русско украино язычного. Спасибо!
-
✂️✨Доступні стрижки та зачіски! ✂️✨** Привіт! Я перукар і стиліст, пропоную професійні стрижки для чоловіків і жінок за неперевершеними цінами. Я працюю вдома, створюючи невимушену та затишну атмосферу, зосереджуючись на тому, щоб надати вам ідеальний вигляд. 🌟 Чому обирають мене? ✅ Доступна ціна. ✅ Привітне, індивідуальне обслуговування, адаптоване до ваших потреб. 📅 Запишіться на прийом сьогодні, і давайте зробимо ваші цілі щодо волосся реальністю! Для запису пишіть у особисті повідомлення 🤗 Інстаграм: www.instagram.com/hairstyling_anya.k/profilecard/?igsh=cGh0NjE5YXl4ejJy
-
Матвей 204-298-0036