Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Підкажіть, в якому банку кращє відкрити рахунок зараз? Яи мона відкрити без канадського номеру телефона?
-
Ну как минимум Манитоба единственная провинция, которая дает жилье на первое время бесплатно. Заселяет в отель. Почитайте чат. Здесь много информации
-
Привіт всім🤚🏻 Скажіть будь ласка,як вам ця провінція?не пожаліли що обрали її? Дуже дуже дякую наперед тим,хто відгукнеться,адже плануємо їхати в Канаду,і вагаємось із вибором провінції. Я фармацевт,чоловік майстер плиточник з великим досвідом роботи,також маємо сина,якому 6 років. Чи допомагають там із житлом на перший час? Хочеться все зважити перед тим,як їхати,оскільки з нами синочок. Ще раз дякую за вашу відповідь!
-
Хотя я не уверена в том, что им карта нужна. Вроде условие только то, что надо быть украинцем или членом семьи украинцев и приехать по cuaet. Может кто-то поделится опытом
-
Оригинал, или просто подача
-
Главное чтобы у вас была Manitoba health card
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/settlement/get-financial-assistance.html это вот здесь по ссылке
-
В Виннипеге просто идти в одну из клиник по списку с документами
-
спасибо большое
-
Что то стандарное наверное в любой оптике - superstore, costco
-
Напомните пожалуйста, как пройти медосмотр for free?
-
Скажите пожалуйста как называется программа по помощь на 3000 дол
-
Краще вже після нового року Но это очень общий вопрос и ответ.
-
Подскажите пожалуйста, где и как купить контактные линзы, без рецепта и без заказа
-
Ок дякую
-
Гугліть
-
Українська робиться в онлайні за 5 хвилин
-
довідка необхідна з кожної країни де ви проживали більше ніж пів року
-
І польська треба і українська
-
А я к що я вже рік проживаю в польщі польська не підійде?
21 Jan 2023, 23:31
Post 35668 of 185913
5 minutes ago