Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Добрий день підкажіть будь ласка Грошики в банках міняють чи обмінники шукать треба
-
Не знала, що можна було як ви))
-
Ви його у Вінніпезі в аеропорту отримали?? Нам як почався вже навчальний рік, дали довідку і подавалася онлайн...
-
Довго чекали стаді перміт?
-
Дякую за відповідь 💛💙
-
Доброго дня шукаю будь-яку работу на наступний weekend. Дуже потрібні extra money. Дякую.
-
таке саме написано як і на фото. Я працюю і мені не треба поки вчитися, колись треба буде буду вирішувати потім. А сину взяла у школі довідку про зарахування та зробила додатково Стаді перміт але тільки для школи! В ньому так і написано. Перестрахувалася.
-
А є ті у кого нові wp після мед.огляду прийшли взагалі без обмежень?
-
Вибачте, не зрозуміла😳 Тобто вам у нових після мед.огляду таке саме написали? Ви розібрались шо таке пункт 2?
-
Доброго дня! Мене звати Олександр. Наразі маю машину та трохи вільного часу. Допоможу з переїздом або перевозкою меблів за невелику плату. Звертайтеся в особисті або за номером телефону 2049519364
-
В нас таке саме написано у нових пермітах. Це після медицини переробили.
-
Жёлтый едет быстро и красиво, игнорируя большинство остановок)
-
Yellow это экспресс. Он не на всех остановках останавливаться. Цена та же
-
Здравствуйте, подскажите, пожалуйста, кто-нибудь вылетал из стран ЕС, а конкретно из Италии, по продленному загранпаспорту?
-
Це поштою прийшли нові. Все як і треба заповнила на сайті, термін на декілька місяців продлився у wp, а обмежень стало більше. Тепер нічого не можу зрозуміти з цим другим пунктом😓😭
-
Здравствуйте! Может кто знает, что за различие между белым и желтым автобусом? И влияет это как-то на транзит ? Или цену?
-
http://flowcv.io
-
Я думала це обмеження без меж.огляду.Ви надсилали запит на новий?Може помилка в чомусь
-
Подскажите подробнее. Ребёнку 16 лет.
-
Це як раз вже після мед.огляду переподалась на новий Work permit, а тут обмежень ще більше виявилось
21 Jan 2023, 23:31
Post 38318 of 185254
about 2 hours ago