Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Конечно!
-
Best west попробуйте
-
Любий...
-
Всім привіт, можливо хтось знає якісь організації, що допомагають з пошуком та покупкою квитків, буду вдячна за будь-яку інформацію?🙏😌
-
Люди терміново допоможіть з відповіддю при . пересадці в Торонто на Вінніпег захворіла дитина, темп 39,5 . Не знаю де дають мед страховку в аеропорту??? Де її питати ? Пропонують госпіталізацію а страховки нема
-
Добрий день. Маю питання щодо заповнення ArriveCan. Яку адресу перебування вказувати якщо не знаєш в який готель будуть заселяти у Вінніпезі?
-
Подойдёт такая?
-
Ребят, кто может дать или продать прогулочную коляску? Наша потерялась в аэропорту 😭
-
Підскажіть будьласка сайт для оренди житла в Торонто, хтось знає?
-
У цій групі спитайте там писали ті, що самі на себе працюють, вони податки обговорювали, днів 10 тому.
-
Щиро вдячна за відповідь, я маю хлопця канадця, тому запитала, як бути мені в даній ситуації, щиро вдячна Вам))
-
А на PR ви потім подаватися не плануєте? Я читала, що треба працювати 6 міс. саме на місцевого роботодавця. Якщо чоловік буде працювати на місцевого роботодавця і потім подаватися на PR, то ви як дружина автоматом з ним потрапите під программу. Якщо ви сама і хочете подавати потім на PR, то треба попрацювати на місцевого роботодавця. Читала в інших групах, що працюють новоприбулі як ФОП
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка, чи маю я право відкрити інтернет магазин квітів (Флористика) та, які умови для цього потрібні, буду щиро вдячна за будь-яку відповідь. Чи я, як Українка немаю права на свою діяльність, без громадянства Канади)?
-
Спасибо! Думаю нужно звонить в МРЭО. Попробую и напишу , что вышло)
-
Менi
-
Ждём 😊
-
На жаль, це звичайна річ для Канади навіть з апойнтментом
-
GROCERY CLERK No Frills Winnipeg, MB They help provide a positive in-store shopping experience by ensuring the store is always ready with available products that meet customer needs to live life… PostedToday Apply from Indeed
-
PART-TIME CREW MEMBER McDONALD'S RESTAURANTS Winnipeg, MB Greeting guests, taking orders and processing payments. Managing delivery and mobile orders. Assembling orders and packaging take-out and delivery. PostedToday Apply from Indeed
-
LETTER CARRIER - DELIVERY AGENT Canada Post Corp Thompson, MB+1 location $22.24 an hour A valid Class 5 or Class G driver’s licence with a safe driving record for at least 3 years (driver's abstract required). PostedToday Apply from Indeed
21 Jan 2023, 23:31
Post 59023 of 185254
about 2 hours ago