Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Розібралися з Манітоба Ґідро?
-
Tak
-
public.tableau.com/app/profile/winnipeg.police.service/viz/CrimeMaps_16527244424350/Disclaimer Использовал эту карту, когда искал жилье…
-
Ще ні
-
дякую))
-
Если подешевле то Dollarama
-
Підкажіть де в даунтауні можна купити посуд та все для кухні?
-
Я ввечері буду цим займатись. Просто ще не починала
-
Ви вже зареєструвалися там?
-
Порадьте будь ласка, мені треба невеличкий пакуночок вислати в штати, через кого це краще зробити? Canada post чи щось інше?
-
Дякую 🙏
-
Добре, якщо треба буде допомога, пишіть
-
дякую
-
Доброго дня. Сьогодні в 11 годин ранку прилетіли Торонто Вінніпег. Біля стойки реєстрації в Торонто D38 забули ручну кладь рюкзак з документами. Доможіть будьласка.
-
Доброго дня, якщо потрібна допомога з пошуком та придбанням авто, будь ласка звертайтесь в особисті повідомлення
-
Всем привет. Может кто знает, где в Виннипеге можно без страховки не за все деньги мира вырвать зуб 🦷 Нет сил терпеть уже…
-
Добрый, день. Сегодня мой первый рабочий день в автосалоне KIA. Кому нужно содействие в покупке нового или автомобиля с пробегом , обращайтесь, помогу чем смогу. С уважением Юрий мой WhatsApp +1-431-792-77-99 2536 McPhillips St, Winnipeg www.jimgauthierkia.com 🇺🇦🇨🇦❤️🚗🚕
-
Для сравнения у меня в Европе в открытом поле интернет лучше работал чем Kodoo работает в Виннипеге это нормально ? Стоит поменять оператора ?
-
Фотку скинул
-
Подскажите у кого мобильный оператор Kodoo у вас тоже интернет ужасный и фотографии грузятся по минуте ?
21 Jan 2023, 23:31
10 minutes ago