Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Дякую! Не питають зовсім, чи потрібно щось типу відмови писати?
-
Доброго дня. Так.
-
Робили лист , який завіряли у нотаріуса. Але це питали тільки в групу подовженого дня в нас і в садок . В школі здається взагалі забили на це .
-
Доброго дня! Продам свій автомобіль 2014 року, з ручною коробкою передач, в дуже хорошому стані, без пошкоджень та іржі. Жодних замін не вимагає. Пробіг 215 000, ціна 5400$. Якщо цікаво пишіть у особисті повідомлення
-
Кто вам такое сказал ?)))
-
Вітаємо Mari, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Добрый день хотел уточнить то есть после того как заканчивается трех летний пермит можно подаваться на новый?
-
Для продления ворк пермита нужные условия Аля lmia или того что у вас есть кейс на рассмотрения пра но у вас заканчивается вп никто вам просто так не продлит ))
-
Даже на сайте IRCC есть страничка под названием «Extend your work permit»
-
Никто, я видел как люди продолжают ворк пермиты когда их старые заканчиваются. То же самое с стади пермитами
-
Да, но лучше подавать до того как заканчивается пермит
-
Я что-то сказал про «просто так»? Ясное дело что нужно подойти по требованиям конкретной программы для продления ВП. Это не противоречит тому что можно подавать на продление.
-
Дорогі українці в Канаді! Є хороший репетитор, 5 років стажу, зараз зявились місця. Піднімає швидко рівень, чітко подає матеріал і готує для Канади, а також вже якщо ви там, допоможе орієнтуватись в усьому! Ціна уроку - 350 гривень Щодо всіх питань можете писати на вайбер або телеграмм - +380502505769
-
Є хтось тут в Торонто, кому потрібні 1700 доларів(канадських)/1300 доларів сша на українську картку і хто міг би віддати готівкою/зробити переказ на канадську карту?
-
Є багато пріколів через які ти сам можеш це перекинути , це - peysend (після реєстрації ліміт 1000 долл а якщо верефікуватись то 10тис ) Wise- ліміт 800 та після верефікації більше )
-
ооо дякую!!
-
С 1го Января ищу для себя комнату, бюджет до 1400$, район Этобико, Норз-Йорк, Вон. Желательно в доме спортзал и паркинг. Жду предложений
-
Житомир
-
З якого міста ви будите їхати
-
Вирушаю з України можу привести невеличке замовлення також косметику, ліки та heets
22 Jan 2023, 02:47
Post 103277 of 118392
about 8 hours ago