Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Сколько $ ?
-
Який район?
-
2875 це з усіма камунальними?
-
Доброго дня таке питания хто може мені допомогти будь ласка мені потрібно авто для здачі тесту G2, і потрібна людина яка може зі мною поїхати на цей екзамен. Екзамен буде на наступному тижні. Стосовно фінансової сторони питання пишіть мені особисто. Дякую☺️
-
а куди плануєте, в 🇺🇸?
-
Можу дати контакти
-
Передаю свій контракт на кімнату в ДТ, 950/місяць, на другому поверсі таунхауса. Мебльована, з односпальним ліжком. Поруч все необхідне. Контракт до вересня з можливістю продовжити на рік
-
в Німеччину
-
Ні, без комунальних послуг але інтернет входить у вартість. Нас двоє комуналка виходить десь в $100 на місяць
-
Підкажіть, будь ласка, найдешевшого оперератора мобільного зв’язку?! Бажано з функцією prepaid (без контракту на рік)
-
Всем привет , кто продает сигареты напишите в ЛС
-
Freedom mobile
-
Проверьте на вэб сайте компании. Будет более точнее инфа. А так считается что эта одна из дешёвых компании. Или charter или public mobile. Но мне кажется что freedom лучше. И скорость и качество связи .
-
Скільки коштує?
-
Freedom самий топ. За 35 долл дають десь 30гб, майже безлім
-
Вітаємо Olexandra, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Незнаю какой план у вас, а у меня за 50$ в месяц и не только по Канаде а также и по Америке покрытие
-
Но тільки варто виїхати 50км від Торонто в сторону півночі і фрідом каже допобачення)))
-
Давай
-
Я забула уточнити - мені не потрібен інтернет! Просто щоб сімка була активна
22 Jan 2023, 02:47
37 minutes ago