Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Як добре вміють пакувати то влізе все)
-
Вітаємо Вікторія, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Я живу в Скарборо. Район вардена. Наче ок
-
Там ещё вроде часто можно купить петрушку, шалфей, розмарин и тимьян на ярмарке
-
Якщо десь знімати то просто поїдь подивись район. Подивись які хати стоять. Якщо виникає відраза - там краще не жити)
-
Вітаємо FAM, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Усім доброго дня. Шукаю підробітку на 1-2 дні. Буду вдячний за будь-яку допомогу. Англійською володію
-
@famtraper [6925689114] заблоковано.
-
/ban @famtraper
-
А шо так можно было?
-
/ban
-
Дорогі дівчатка. Запрошую на манікюр 💅 буду відпрацьовувати швидкість, тому оплата тільки за матеріали 20$. Зайнятість 2-3 години. Локація – Місіссага. На фото мої роботи 🤗.
-
Санкции говорите ? 😂
-
Хто може допомогти заповнити резюме?
-
Пиши в приватні
-
ChatGPT Спробуйте
-
Привіт! Може хто знає які можливі варіанти передати готівку $ з України? Дякую.
-
Чи є у Аеропорту Хамелтон люди які допомагають з документами та житлом?
-
Вітаємо Nataliia, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Узгоджено з адміном УВАГА! Велика компанія по розборці автомобілів LKQ з більш ніж 1500 офісів по Канаді Відкрили напрямок саме для УКРАЇНЦІВ з безкоштовним курсом англійської мови. Всі ПРОВІНЦІЇ! Кому цікаво, надсилайте резюме - компанія напряму звʼяжеться з Вами. CUAET2022@GMAIL.COM Evelina (координатор Українського напрямку)
22 Jan 2023, 02:47
about 2 hours ago