Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Есть теория, а есть практика, и они очень часто расходятся 😁
-
Вот там есть отзыв где кальянщик обещал 25$ а в чеке указал 50 😂
-
Так вы начните хотя бы отвечать на отзыв. Каждый отзыв должен быть с ответом. Особенно если он негативный. Это влияет на рейтинг. А так же люди должны видеть ваши аргументы на негатив. 😜
-
Закрийте тему будь ласка! Дякую ❤️
-
Не кожного разу, кілька разів орендна плата + паливо може бути вищою, ніж ви можете замовити таксі
-
Сдаю комнату в норс этобико, если кому-то будет интересно пишите в личку пожалуйста)
-
Всем привет, ищу ДЕВУШКУ ДЛЯ УБОРКИ И ГОТОВКИ в квартире. Находится в самом центре, можно добраться любым видом транспорта, раз в неделю делать поддерживающую уборку, по времени ~ час полтора уходит, ~50 кВ, две комнаты. Оплата обсуждается. Писать в ЛС.
-
Вітаємо Julia1408, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Друзі, авто для підрозділу НГУ купили, треба його поставити на повний бойовий хід, а саме: замінити шини, пофарбувати, замінити мастила, відремонтувати ходову, замінити акумулятор... і ще багато чого потрібно зробити. Всім наперед дякую за підтримку і допомогу!!! Україна понад усе 💪💪💪 Шини/ремонт авто НГУ Ремонт ходової, шини, фарбування автомобіля, заміна мастила в мостах, коробці, раздатці... повна підготовка для подальшої передачі авто на передову для підрозділу НГУ. Лиманський напрямок!!! Авто буде виконанувати бойові завдання та евакуацію, підвоз Б/К. Сума змінилась, проплатили шини❗️ 🎯Ціль: 47 000.00 ₴ 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/2oNxiYwt69 💳Номер картки банки 5375 4112 1486 4865 PayPal ituransky81@gmail.com m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02eBKMbJhZH3Qhbpa8eJ6ystbGtrSJEhFpYs2HCxZjex6BjVNeCuCqqots2Q1at6ZEl&id=100008176775933
-
Я 100% знаю что разрисовывают по всей Украине ребята граффити художники бесплатно. даже за краску денег не берут. Зачем же тогда в перечень добавлять это, вопросик есть. А это я сказал только за то что я точно знаю.. 🗿
-
Всім доброго дня! Якщо Ви в пошуках репетитора з математики, української мови, підготовки до школи та НМТ - пишіть в особисті повідомлення. Пробний урок - безкоштовний!
-
Друзі, залишилось зібрати 20000 грн. Для такої кількості людей це не так багато. Долучайтесь, будь-ласка, по можливості до збору!!! Всім наперед дякую!!!
-
Підкажіть будь ласка, чи змогли знайти роботу асистентом?
-
Слухайте, може не по темі. А як ви взагалі знаходите стоматолога в Торонто?
-
У мене ж страховка, котра якусь частину ціни покриє. Тож це трохи звужує вибір
-
Только по рекомендации советую искать
-
Та не повинно звужувати. Звертайтеся в будь-яку але на початку візиту уточніть на рецепції чи приймають вашу
-
Спрашиваем у всех знакомых есть ли у них стоматолог
-
Marlboro Red поштучно/блок Heets Mint (Мексика) Доставка по GTA, самовивіз
-
Приветствую всех участников чата) Требуются люди на удаленный зара6оток в TESTNET(СrupTo) По условиям, обговариваются в индивидуальном порядке, минимум от 300$ в день. График плавающий, в среднем 3-4 часа в сутки. От 18 лет Напиши мне +
22 Jan 2023, 02:47
about 3 hours ago