Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
На жаль , не допомагає .
-
Таке було. Надішліть собі фото в телеграмі потім завантажуйте саме фото із телеграма в свій пристрій потім ще раз знаманайтесь завантажити
-
Доброго дня! Можливо хтось підкаже 🙏 Я намагаюся заповнити анкету для візи , для мами. Я ніяк не можу завантажити документи (паспорт). Я вже всі формати пробувала , файл не більше 2 МБ. Все згідно вимогам, а файл не завантажується. Можливо в когось таке було, що робити в такому випадку. 😔
-
Ух ты, круто
-
У мене чоловік попав в дтп не по своїй провині, машину конкретно потерпало, але я впевнена що в Україні її б взялися востанавлюватись. А тут списали в тотал, страховка винуватиці дтп виплатила гроші ділершіпу (бо наша машина була в лізингу), а чоловіку виплатили 7000$ тому що він мав ту машину вже якийсь період часу і платив за лізін, то йому виявилось щось щє й положено 😅😅😅
-
Якщо машина стара і вам на неї пофіг - one way прекрасний варіант. Але якщо це нова машина, або це фінанс/лізінг, то береться завжди 2 way. Тут рідко беруться ремонтувати машину після ДТП, їм простіше списати її в total loss і виплатити вам гроші
-
Я понял
-
Ну тоді да, але це за one way в цілому нормальна ціна. За 2 way середня ціна наразі 300-400
-
Да, все верно
-
Якщо не по вашій то страховка іншої людини буде покривати
-
Не за одну
-
Это за 2 машины
-
Если дтп не по моей вине
-
Так тоді ви щє й дорого платите за one way))) Можна за 190 знайти 😃
-
Только разбитую
-
Мою не покрывают
-
Нет
-
Ви не знаєте яку страховку взяли? У випадку дтп по вашій провині покриває вашу і розбиту машину іншої людини, си тільки людини, а вашу не покриває?
-
Что это такое?
-
Где глянуть можно?
22 Jan 2023, 02:47
Post 10774 of 118340
about an hour ago