Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Як придбати? Просто поставити таку суму на карту?
-
Так. 156 дол на місяць. Я користуюсь цим(тільки ТТС)
-
Привіт Підкажіть як працює карта Presto в Торонто? Можна придбати безлімітний проїзд на місяць?
-
Міжнародні рейси прилітають в один термінал в Пірсон. І там не вгадаєш.
-
Я коли летіла навіть з усіми своїми документами готовими, у мене завжди займало то 2 години мінімум. А щє й багаж чекала хвилин 40 То да, видно на який саме термінал теж впливає
-
Я думаю тут важно еще в какой терминал прилетает. У меня знакомые прилетели на кондор, там был какойто другой терминал, куча людей, часа 2 оформлялись
-
Суперс тоді мабудь підстрахуюсь да на пів дня відпрошусь)
-
Мы тоже эир канада летели. 1го числа
-
Дякую за відповідь!
-
А у мене якраз летять еір Канада 😅
-
Найс! Дякую за відповідь:) Летить мама з братом, то оце думаю чи на пів дня відпрошуватись з роботи, чи тільки на останню годину Бо читала різне, і по 2 години і по 4 🤦🏼♀️ У мене чоловіка маманещодавно летіла еір кенеда (не українка), то вони взагалі там щось затримка була і по чемоданам і по колясці для пристарілих, просиділа 5 годин в аеропорті, при тому що вона громадянка Канади
-
Напишите мне в личку
-
Чемоданы уже стояли возле стойки
-
Да) Мы прилетели в терминал #1, прошлись до места где заполняешь декларацию(в автомате), потом пошли на ворк пермит. Там очередь была чел 5. За 5 мин на выдали ворк перм и стади пермит. Ну и все, вышли
-
Ого, а ви отрмувпли ворк перміт і все таке?
-
20 мин
-
Всім привіт! Питаннячко таке: підкажіть будь ласка хто за скільки часу пройшов всі етапи по прильоту в Торонто? Від прильоту до виходу з аеропорту?
-
Нет
-
Добрый день! Кто-то можт порекомендовать хорошую ветеринаю клинику в Етобико спасибо)
-
G full іспит досить легкий, якщо ви їздили до того і маєте хоча б мінімальну практику, то все буде гаразд
22 Jan 2023, 02:47
Post 11212 of 118331
5 minutes ago