Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт Допомогаю виїхати з України (без передоплат) оплата вже після того як ви будете за кордоном. Буду радий допомогти тому хто справді цього потребує.
-
Если бы это был не скам , торговля и мелкая розница это барыга? 😂 Откуда у тебя это в голове?
-
Потому что это кидала а вот эта девушка настоящая)))
-
Та я знаю 😅 Просто вже хотілося щось написати😂😂😂
-
це скам бот, який вкрав фото дівчини
-
Такой красивый женщина! А сама барыга, спекулянт!!!
-
Шукаю дівчину або дві, щоб разом орендувати квартиру 2-х або 3-х кімнатну. З 1-шого October Біля метро 🚇 ближче до Young street
-
Нет, с начала вы убедитесь что деньги на вашем балансе потом вы платите мне, я подъеду на ваш адрес чтоб не было скама)
-
Всем привет Кого интересует билеты на концерт BILLIE EILISH Торонто , 1 октября Есть 4 билета,отдам недорого
-
Я також роджер 100 гб. За 50 дол
-
Iван ࣩࣩࣩࣩࣩࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧࣧwrote on 17 Sept 2024, 15:45 last edited byНорм схема. За день 10 пустих карт поміняв на 180 $ вже мімячна зарплата
-
Доброго дня! Порадьте, будь ласка, бюджетний варіант житла, шукаємо всього на 2 доби. З 4 до 6 жовтня. Ми з чоловіком, дитиною та собакою 🤪
-
Добрий день. Порадьте будь ласка агента комерційної нерухомості
-
Продаю авто !!! Hyundai Sonata 2013 Новий двигун 61000 км на гарантії від Діллершипу! Авто в гарному стані . Шкіряний салон . Підігрів сидінь . Клімат контроль. Люк. Кому цікаво , пишіть в ПП.
-
Усім привіт🙋♀️ пропоную роботу на дому, треба переписувати текста у word , цікава робота і не тяжка, гарна зарплатня , кому цікаво пишіть особисті повідомлення все розповім , усім гарного дня .
-
Доброго дня, шукаю кімнату від зараз до 1 листопада можливо довше в районі Mississauga , Dixie Burnhamthorpe для одної людини
-
Я еду после обеда на Ниагарские водопады.
-
Не має за що.
-
Обменяю гиф карту эпл на 180 баксов, карта пополнена на 200 приеду на ваше место встречи не скам, СРОЧНО
-
Дякую, я за це і забув😅
22 Jan 2023, 02:47
about an hour ago