Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
ОБЕРЖНО ШАХРАi ПРОПОНУЮТЬ ПЕРЕДАТИ ЧИ ПРИВЕЗТИ ЛiКИ З УКРАIНИ. ГРОШI ОТРИМАЛИ ТА ЗНИКАЮТЬ. БУДЕМО ОБЕРЕЖНi.
-
Всем привет. Дайте плиз самый актуальный график работы Парашюта.
-
У мене якось пару соток висів борг на моно. То прислали пам'ятку - поповніть рахунок або ваш коедитний рейтинг буде понижено)
-
Хто летів з дитиною, в якої вписані дані в паспорт мами? Були проблеми в аеропорту? Боюсь щоб пропустили.. Поділіться досвідом.
-
Там у них навіть додаток окремий) Взагалі сам УБКІ десь років з 10 вже існує, але активно його юзають всі банки України років 5-6
-
В принципі у нас у всіх була перевага по валізах , було по 24,25 кг, але нічого не сказали
-
Краще візміть порозкладайте речі в ручну кладь і візміть одну велику до 23 кг
-
Дякую
-
Одна
-
Підкажіть будь ласка, якщо квиток з багажем 23кг, і виходить сумарно дві валізи, питань не буде? Чи має бути одна валіза? Ніколи з цим не стикалися, порадьте.
-
Так, розумію. Просто не знав про бальни системи. Типу падає скор, підвищується. Треба у друга запитати, цікаво стало. Як раз в цієї сфері працює. Дякую за інфу
-
Вже давно все є. Якщо у Вам дідклбчен статус контроль, то Вам навіть приходять повідомлення який банк запрошував Вашу кредитну історію.
-
В перший раз, звучало як акт допомоги. Зараз вже звучить підозріло. Я додав ваше повідомлення в нотаток. Якщо хтось тут напише, що бажає щось відправити, і нікого не буде, я особисто, можливо, зв'яжу з вами. Більше не треба надсилати це повідомлення. Дякую!
-
/report
-
Вклейте сначала визу в паспорт!!
-
В ТД з'явилася нова функція. Якщо ви надсилаєте напряму на візу картку, то комісія - 0 Не знаю як довго така "акція", але поки так.
-
Знаю про це, але ніколи не користувався кредитами. В нас хіба теж бальна система? Там же по іншому оцінюють. Вони телефонують, беруть звіт з банків, але немає спільної бальної системи, як в Канаді
-
Не треба чекати, як тільки буде сін, можете звертатися і в першу, і в другу. Але так, чим скоріше знайдете роботу, тим краще. Допомога всеодно буде.
-
Я записався через телефон, через три дня пішов без черги отримав сін. Але жива черга стояла, підходиш до секюрити, кажеш прізвище, і тебе пропускають без черги, якщо ти прийшов за вчасно.
-
Через додаток чатр
22 Jan 2023, 02:47
14961/119093
about 4 hours ago